maandag 21 juli 2014

Common Criteria EAL4+ certificering voor CoSign van ARX











CoSign eerste gecertificeerde remote ondertekeningoplossing die volledig voldoet aan de nieuwe eIDAS regelgeving


Amsterdam, 21 juli 2014 --
 CoSign van ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen in de wereld, heeft de Common Criteria EAL4+ certificering ontvangen van OCSI, de Italiaanse informatiebeveiliging certificeringorganisatie. De certificering werd verkregen na het ondergaan van strenge testen van hardware en software bij het IMQ-laboratorium. Met deze certificering voldoet CoSign ook aan de nieuwe Europese eIDAS-regelgeving.

Door deze nieuwe certificering is CoSign officieel erkend als een zeer veilige, centraal beheerde remote ondertekeningoplossing. CoSign voldoet volledig aan de Italiaanse handtekeningwet die vanaf volgende maand zal ingaan. Deze certificering betekent ook dat CoSign voldoet aan de onlangs in de Europese Unie aangenomen regelgeving; de ‘Electronic Identification and Trust Services for Electronic Transactions in the Internal Market' (eIDAS).

Als sterkste digitale handtekening op de markt biedt CoSign, volgens Forrester Research, een unieke combinatie van krachtige beveiligingsfuncties: de handtekeningsleutels zijn ondergebracht in een volledig beveiligde Hardware Security Module (HSM) apparaat, dat ook zorgt voor het remote ondertekeningproces, waarbij elke gebruiker de volledige zeggenschap over zijn of haar sleutels houdt. Dubbele authenticatie biedt bovendien het voordeel van een extra beveiligingslaag zoals vereist door de nieuwe eIDAS regelgeving.
Organisaties die eerder smartcards gebruikten, kunnen eenvoudig overstappen naar de CoSign remote ondertekeningoplossing. Ondertekenaars in de hele EU kunnen daardoor hun documenten digitaal ondertekenen, gebruikmakend van de nieuwste technologieën. Trusted Service Providers  (TSPs) kunnen met CoSign nieuwe diensten aanbieden aan hun klanten. Voorbeelden daarvan zijn: remote ondertekening en gekwalificeerde handtekeningen op diverse platforms waaronder mobiele telefoons en tablets. De eenvoudig te implementeren CoSign-oplossing biedt organisaties ook de mogelijkheid om interne ‘private TSPs' vast te stellen die eenvoudig remote hun eigen gekwalificeerde handtekeningen genereren.
"Wij zijn er trots op dat CoSign nu de Common Criteria EAL4 + certificering heeft", zegt John Lageman, Regional Director ARX Benelux. "Dat opent nieuwe kansen voor miljoenen Europese bedrijven. Als eerste remote ondertekeningoplossing die volledig voldoet aan de nieuwe Europese eIDAS regelgeving willen we een belangrijke rol spelen in de Europese overgang naar het gebruik van beveiligde remote ondertekening."
ARX Benelux - De Cuserstraat 93 - 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91

Over CoSignCoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als "de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen".
Dankzij de ‘cross-enterprise' CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
***
CoSign is a registered trademark of Algorithmic Research, Ltd. All other trade names and trademarks are the property of their respective holders.

Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com

donderdag 10 juli 2014

Beveiligings- en functieverbeteringen in nieuwste versie CoSign Digital Signature Solution



Nieuwste versie van CoSign Web App biedt de mogelijkheid om Word- en Excel-documenten eenvoudig online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling - Uitbreiding CoSign Connector for SharePoint met de Multi-Language CoSign Connector 
Amsterdam, 10 juli 2014 - ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, heeft de nieuwste versies van de CoSign digitale handtekening oplossing aangekondigd, evenals een nieuwe CoSign Signature API. De CoSign productlijn wordt voortdurend verbeterd en uitgebreid om de status als de krachtigste digitale handtekening oplossing op de markt te behouden.
De beveiligings- en functieverbeteringen in nieuwste versie CoSign digitale handtekening oplossing en de CoSign Web App:
  • Verbeterde beveiligingsfuncties die voldoen aan alle eisen voor het verkrijgen van de Common Criteria EAL4+ rating. Met deze functies is CoSign het eerste remote ondertekeningproduct dat voldoet aan de onlangs vastgestelde Europese eIDAS (Electronic Identification and Trust Services for Electronic Transactions in the Internal Market) regulering.
  • De nieuwe versie van CoSign Web App voegt de mogelijkheid toe om Word- en Excel-documenten digitaal online te ondertekenen in hun oorspronkelijke indeling, zonder de noodzaak om ze te converteren naar PDF-bestanden. Er is nu ook de mogelijkheid om het te gebruiken op de point-of-sale; eenmalige ondertekenaars zoals klanten, cliënten en patiënten kunnen hun grafische handtekening zetten via een touch screen of tablet. Werknemers of vertegenwoordigers van de organisatie sluiten daarna het document door hun eigen digitale handtekening te zetten.
  • De nieuwe Active Directory Federation Services (ADFS) functie stelt organisaties met CoSign Central en CoSign Cloud in staat de ADFS single sign-on-omgeving te gebruiken. Na het configureren van ADFS kunnen documenten met CoSign worden ondertekend via de reguliere Active Directory naam en wachtwoord van de ondertekenaar.
  • De nieuwe CoSign Signature API biedt een eenvoudig te gebruiken REST protocol voor snelle integratie van digitale handtekeningen met applicaties die geschreven zijn in elke softwaretaal op ieder applicatieplatform. De API biedt gebruikers de mogelijkheid om PDF, Word, Excel, XML en andere gegevenstypes te ondertekenen, controleert handtekeningen en beheert hun grafische handtekeningen en wachtwoorden. Het nieuwe protocol kan gebruikt worden met zowel CoSign Central als CoSign Cloud.
"ARX introduceert voortdurend nieuwe producten en verbeteringen van bestaande producten om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen. Het doel is om ondertekenaars het maximale gebruiksgemak en ook de hoogste beveiligingsniveaus te bieden", zegt John Lageman, Regional Director ARX Benelux​​. "Deze nieuwe producten en functies zullen de CoSign-ervaring beter dan ooit maken. Dat geldt ook voor de nieuwe release van de CoSign Connector voor SharePoint Server van ARX. Die heeft nu gebruiksvriendelijke interfaces in de eigen taal van de gebruiker."
Uitbreiding CoSign Connector for SharePoint
De CoSign Connector for SharePoint, de enige oplossing voor digitale handtekeningen die naadloos is geïntegreerd met zowel SharePoint Server alsOffice 365/SharePoint Online heeft ook een nieuwe versie. Met de CoSign Connector for SharePoint kunnen klanten eenvoudig mogelijkheden voor digitale handtekeningen toevoegen aan hun workflow processen. De CoSign Connector zorgt voor hoge kwaliteit integratie voor alle typen SharePoint workflows, inclusief de mogelijkheid om taken te weigeren of te accepteren.
Met de nieuwe versie kunnen gebruikers gemakkelijk een document voorbereiden op het ondertekenen vanuit SharePoint door in de SharePoint omgeving de handtekeningposities, indien gewenst, vast te leggen. Dit elimineert de moeite van het controleren van het document, het manipuleren van de handtekeningpositie met behulp van andere software, controleren en vervolgens terug te zetten voordat het wordt verstuurd om te ondertekenen. De handtekeningpositie kan ook binnen geautomatiseerde werkprocessen worden gebruikt nadat ze zijn toegevoegd tijdens het voorbereidingsproces. Daarnaast kunnen gebruikers het ondertekende document bekijken en eenvoudig meer handtekeningen toevoegen zonder te moeten terugkeren naar het scherm documentbibliotheek.
De toonaangevende digitale handtekening oplossing voor SharePoint is nu beschikbaar in het Engels en Grieks; de versies voor Frans, Duits, Spaans, Nederlands en Italiaans zullen in het derde kwartaal van 2014 beschikbaar zijn.
ARX Benelux - De Cuserstraat 93 - 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91
Over CoSign 
CoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als "de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen".
Dankzij de ‘cross-enterprise' CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com

dinsdag 8 juli 2014

I.R.I.S. breidt team uit met twee nieuwe medewerkers









Meerssen, 8 juli 2014 –  Bij I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – zijn twee nieuwe collega’s in dienst getreden. Peter Aarts wordt als Delivery Manager verantwoordelijk voor de aansturing en verdere groei van de consultancy teams binnen I.R.I.S. Nederland. Femke van den Nieuwendijk  is aangesteld als Technical Support Engineer. In deze functie zal zij zich bezig houden met onder meer het behandelen van support incidenten.

Peter Aarts (52) heeft als managing consultant Oracle ECM bij Quobell grote organisaties geadviseerd en ondersteund bij de invoering van hun digitaal dossiersysteem op basis van Oracle WebCenterContent. “Ik heb als doel als Delivery Manager I.R.I.S. Nederland en het delivery team in meerdere opzichten te laten groeien. Samen excelleren in de EIM wereld van HP en OpenText, zowel binnen Nederland als Europa. Uiteraard doen we dit met het hele team waarbij de nodige aandacht aan transparantie, teamgeest en kennisdeling gegeven wordt. Smart werken, humor en plezier dienen daarbij hand in hand te gaan.”



Enterprise Information Management oplossingen nemen steeds vaker een prominente en centrale plek in binnen het IT-landschap van organisaties. Doordat deze omgevingen groeien, zowel in functionaliteit als gebruik, worden ze bedrijfskritisch. Goed beheer is dan cruciaal voor de continuïteit. Om te voorzien in de groeiende vraag van klanten om compleet ontlast te worden op het gebied van beheer is I.R.I.S. op zoek naar consultants, support engineers en application management engineers. De aanstelling van Femke van den Nieuwendijk is een eerste signaal van deze groei.

Femke van den Nieuwendijk (24) begon haar loopbaan bij Vodafone waar zij werkte binnen het team managed service. Zij leidde projecten op locatie en gaf trainingen over verschillende software systemen. “Als Technical Support Engineer zal ik, naast het beantwoorden en aannemen van eerstelijns support incidenten, ook reactie- en doorlooptijden bewaken van zowel eerste als tweedelijns incidenten, monitoring van de mailboxen en back-up voor het functioneel beheer van Topdesk. Binnen I.R.I.S verwacht ik mijn ervaring te kunnen toepassen maar zeker ook te groeien als support engineer; functionele inzet met goede technische kennis.”



“Bij I.R.I.S. groeien we duidelijk mee met en anticiperen op ontwikkelingen bij onze klanten”, stelt Jeroen den Exter, Branche Manager I.R.I.S. Nederland. “I.R.I.S. biedt organisaties een centrale toegang voor ondersteuning en vragen. Met een team van ervaren consultants, directe contacten met onze softwarepartners en de juiste supporttools kan I.R.I.S. op hoog niveau functioneel en technische ondersteuning bieden. De aanstelling van Peter Aarts zorgt voor een stevig senior fundament binnen onze operatie; met Femke van den Nieuwendijk groeit onze capaciteit bij de Support afdeling.”

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info.nl@iriscorporate.com internet: www.irisecm.com - www.iriscorporate.com.


Over I.R.I.S.

I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
I.R.I.S. maakt onderdeel uit van Canon Europe. Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amsterdam en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op:
www.irisecm.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR – Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail:
jakob@influx-pr.com.

woensdag 2 juli 2014

Gemeente Heiloo zet SinglePoint-for-All van Split~Vision in








Eindhoven, 2 juli 2014 - Gemeente Heiloo kiest  de all-in-one Sharepoint oplossing van  Split~Vision, SinglePoint-for-All, om haar visie op digitaal werken en informatisering kracht bij te zetten. Niet alleen de geïntegreerde oplossing, maar ook de visie en aanpak van Split~Vision hebben er toe geleid dat Gemeente Heiloo, na een gedegen aanbestedingsprocedure, het project inclusief software gegund heeft aan Split~Vision.
"Het implementeren van de oplossing is niet alleen een technische aangelegenheid, maar veel meer een strategische keuze. De functionele inrichting is belangrijk voor de bedrijfsvoering, het draagvlak en het gebruikersgemak van de medewerkers", aldus Marco Koelman, Coördinator I&A/Project manager E-diensten bij de Gemeente Heiloo.
Om die reden wordt zaakgericht werken bij de gemeente gefaseerd ingevoerd in beheersbare deelprojecten. "We starten met product/proces kenniskaarten, waardoor ZTC en DSP verrijkt worden met organisatie- en bedrijfsvoeringsgegevens. Op deze manier kunnen we het geïntegreerde Microsoft Platform, bestaande uit SharePoint en Projectserver zero coding, aansturen en beheren met Governance Controller", zegt Klaas van der Heijden, directeur Split~Vision.
Vanaf juli werken Split~Vision en de Gemeente Heiloo twee maanden aan het Proof of Concept. In september start de testfase. SinglePoint-for-All gaat 1 januari 2015 live voor alle medewerkers van de gemeente.

Over Split~Vision Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.
Meer informatie over SinglePoint-for-All is te vinden op www.splitvision.nl


Voor redactionele informatie:  Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034

dinsdag 1 juli 2014

Financiële markt loopt warm voor optimalisatie proces van ‘contact tot contract'

Belangstelling seminar van specialisten Davinci en ABBYY





AMSTERDAM - 1 juli 2014 -  Een serieus aantal vertegenwoordigers vanuit de markt voor financiële dienstverlening toonde zich sterk geïnteresseerd in het seminar ‘Van contact tot contract' van Davinci, specialist in procesoptimalisering in de financiële sector, en ABBYY, specialist in herkenningstechnologie. Zo'n 40 deelnemers hadden zich aangemeld om te luisteren naar de ervaringen van onder meer Skydoo en De Lage Landen/Freo. Beide organisaties maken al enige tijd met succes gebruik van de kennis en expertise van Davinci (Document Text Analyzer) en ABBYY (Optical Character Recognition technologie) en hebben daarmee efficiencyverbeteringen gerealiseerd die oplopen tot wel 60%. In een markt die sterk onder druk staat, is het interessant om te horen hoe beide partijen sneller en efficiënter zijn gaan werken.
Vertegenwoordigers van grote financiële dienstverleners (waaronder banken en verzekeraars) en aanverwante organisaties (onder meer Kadaster, Experian, HDN) waren om die reden naar Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn gekomen. Nadat eerst een aantal sessies was gehouden over de achtergronden en valkuilen in taaltechnologie en het belang van intensieve samenwerking met gespecialiseerde universiteiten, kwamen de klantcases aan bod.
Skydoo 
Michel van Loef, Skydoo, lichtte toe hoe de inzet van herkenningstechnologie, geïntegreerd met business rules tot aanzienlijke besparingen in (menselijke) handelingen leidt en daarmee doorlooptijden van hypotheekaanvragen verkort van dagen/weken naar uren. ‘In een markt waar de consument via zijn tussenpersoon snel wil weten of een hypotheek haalbaar is, is een dergelijke efficiency cruciaal. Bijkomend voordeel is dat een efficiënt proces automatisch lagere kosten betekent.'
Freo 
Dat was ook de insteek voor Freo, onderdeel van De Lage Landen International. Guido Kersten, manager risk portfolio management: ‘Het doel is om ervoor te zorgen dat onze cliënt op een eenvoudige en overzichtelijke manier geld kan lenen, maar daarbij ook zo snel mogelijk weer van zijn lening afkomt. Want lenen zien wij als een tijdelijke oplossing. Van groot belang is daarbij dat de beslissing of iemand een lening krijgt verantwoord gebeurt. Door gebruik te maken van DTA van Davinci, met daarin onder de motorkap onder meer de herkenningstechnologie van ABBYY, kunnen we alle informatie snel analyseren. De beoordeling op basis van onze eigen business rules hebben we vervolgens daarmee gekoppeld, waardoor het proces nagenoeg volledig is geautomatiseerd. Alleen de daadwerkelijke beslissing om de lening te verstrekken, gebeurt nog door de experts binnen Freo. Het scheelt ons heel veel tijd en geld en de kans op fouten is bovendien sterk verminderd door het uitschakelen van de menselijke handelingen. Dan heb ik het nog niet over de mogelijkheden op fraudedetectie die deze technologie biedt. Zo hebben we zowel alle voordelen voor de klant en voor ons. Snel én nauwkeurig, met flexibiliteit voor de klant én controle voor ons, met hoge service én tegen lage kosten.'
Van Loef (Skydoo) beaamt dat volmondig: ‘Dergelijke bedrijfskritische processen mogen niet fout- of fraudegevoelig zijn, maar moeten wel soepel, snel en nauwkeurig verlopen. Procesoptimalisatie en -automatisering draagt in hoge mate aan die doelstelling bij. Het proces verloopt bovendien altijd consistent.'
Davinci en ABBYY 
De samenwerking tussen Davinci en ABBYY heeft op deze manier al tot aansprekende successen geleid in de markt. Successen die bovendien de aandacht hebben getrokken van andere grote spelers in het veld, getuige de belangstelling voor het seminar. ‘De toepassingen bij het Skydoo-platform en Freo getuigen van een innovatieve manier van denken en samenwerken', aldus gastheer Rob Kuijper bij het afsluiten van de middag. ‘Op die manier is het mogelijk nieuwe business opportunities met voortvarendheid aan te pakken. Zowel voor onze klanten als voor Davinci en ABBYY zelf.'

Over Davinci 
Davinci is een ervaren ICT-adviesorganisatie en specialist in softwareoplossingen voor procesautomatisering in de financiële sector. Davinci staat voor resultaat behalen voor haar klanten en onderscheidt zich door betrouwbaarheid en pragmatisch en innovatief werk. Davinci is actief in diverse markten, waaronder de financiële dienstverlening, notariaat en membership organisaties. Davinci is goed in het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken rondom proces- en ketenoptimalisatie, project- en programmamanagement, softwareontwikkeling en implementatie.
Davinci is opgericht in 1991 en heeft momenteel ruim 180 medewerkers in dienst met vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Barneveld, Antwerpen, Bratislava en Žilina.
Contact Davinci Dirk Jan Lassing - Marketing & Sales Davinci
T +31 (0)20 550 37 50 - M +31 (0)6 28 46 98 93 - F +31 (0)20 550 37 55
djlassing@davincigroep.nl - www.davincigroep.nl
Over ABBYY Europe GmbH
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY's producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY's producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.
ABBYY, het ABBYY-logo, ADRT, FineReader, Lingvo, FlexiCapture en PDF Transformer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Over Skydoo
Skydoo is een coöperatie ua. Deelnemende geldverstrekkers zijn lid van de coöperatie en hebben zeggenschap. Skydoo richt zich op het faciliteren van een optimaal, digitaal en intelligent hypotheekproces tussen geldverstrekker(s) en intermediairs. Hierdoor kunnen intermediairs hun klanten sneller duidelijkheid geven over hun hypotheek, zowel in de aanvraag- als acceptatiefase en realiseert de hele keten procesefficiency en kostenbesparing.
Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met Roderick Weerman, directeur van Skydoo via 020 - 550 37 52.
Voor redactionele informatie: Influx PR: Jakob Brons, 055 3663034, davinci@influx-pr.com