vrijdag 28 september 2012

TOSHIBA TEC lanceert vernieuwende B-EX reeks industriële barcode- en etikettenprinters

Amersfoort, 27 september 2012 - TOSHIBA TEC Benelux, toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, lanceert een nieuwe generatie auto-ID barcode- en etikettenprinters voor iedere productie-omgeving en de logisitieke markt. Daarmee geeft Toshiba antwoord op de vraag vanuit de markt om goedkopere vervangingsoplossingen met een hoog rendement en betrouwbare prestaties.

"Met onze nieuwe reeks 4 Auto-ID printers, B-EX4 type 1 en het recent verschenen type 2, richten we ons op het vervangen van verouderde etikettenprinters. De meeste van deze oudere printers kosten immers nodeloos veel geld. Door deze te vervangen worden de lopende kosten verlaagd. Met het gebruik van TOSHIBA TEC-printers kan de klant iedere dag, jaar na jaar, geld uitsparen," aldus Tom Geerinck, Business Unit Manager Auto-ID bij TOSHIBA TEC EUROPE.

De nieuwe B-EX4 reeks garandeert de beste printresultaten voor de laagste gebruiksers- en eigendomskosten. Drukken kan tot snelheden van 14 inches per seconde. Deze zeer snelle verwerking van printgegevens maakt een vlotte doorvoer van etiketten mogelijk en zorgt voor een optimale workflow.

De meest recent verschenen 4" 200, 300 én 600 dpi flathead printers (type 2) beschikken over alle essentiële kenmerken die van de vorige generatie een groot succes hebben gemaakt. Bovendien bevatten ze een stevige metalen zwarte antivlekken-behuizing. De nieuwe reeks is voorzien van vernieuwende technologie zoals de dubbele-lintmotorcontrole (om het kreuken van het inktlint te voorkomen), een inklikbare printkop en opties die op het terrein nog kunnen worden toegevoegd waardoor de onderhoudskosten een stuk lager liggen. Een nieuwe 6" flathead printer in 200- en 300dpi wordt later dit jaar verwacht.

 
Toshiba vecht voor het milieu
De nieuwe reeks Auto-ID labelprinters van Toshiba heeft ook een stevige ecologische grondslag: de printers dragen het Energy Star-label en kunnen voor heel wat toepassingen werken met solventvrije inktlinten. De printers maken ook deel uit van het Carbon Zero-programma waarmee TOSHIBA TEC de impact van CO2-voetafdrukken helpt te verkleinen. Zo heeft de near-edge versie (type 1) een bijna 40% lager stroomverbruik in vergelijking met zijn voorganger en een bijna 50% lager stroomverbruik in ruststand in vergelijking met concurrerende etikettenprinters.

Beter maar niet duurder
De B-EX printers kunnen naadloos ingezet worden in iedere toeleveringsomgeving of productiefaciliteit zonder wijzigingen te maken in de huidige processen:

- Voor het printen van industriële productie-, retail- en magazijnetiketten alsook etiketten geschikt voor de farmaceutische, automobiel-, telecom- en andere industrieën;
- Met ondersteuning van andere printertalen;
- Eenvoudige integratie in de belangrijkste ERP-pakketten; 
- XML- en basic-command interpreter beschikbaar.

"Met de lancering van deze nieuwe industriële printers wil TOSHIBA TEC aantonen dat het beste materiaal niet altijd het duurste hoeft te zijn. Onze printers zijn van hoogstaande kwaliteit, hebben een hoge doorvoersnelheid, leveren uitstekende prestaties en zijn uiterst duurzaam. Meer dan ooit tevoren weet de markt nu waar te zoeken naar een goedkope en kostenefficiënte oplossing voor het vervangen van oude en niet-rendabele printers. De dagen van een hoge ‘total cost of ownership"  zijn geteld. Onze klanten krijgen echt meer voor minder bij TOSHIBA TEC," vertelt Geerinck.
Bekijk hier een uitgebreide video van de nieuwe BE-X reeks


Over TOSHIBA TEC CorporationTOSHIBA TEC Corporation, vierde op 21 februari 2010 zijn 60e verjaardag en is één van de belangrijkste bedrijven in de TOSHIBA-groep op het vlak van digitale producten. Het bedrijf is wereldwijd actief en zijn gamma bestaat uit POS- ( Point of Sales ) systemen voor de retail-sector (grootste marktaandeel in Japan), barcode printing- en RFID- ( Radiofrequentie-identificatie) systemen voor productieomgevingen, logistiek en retail, en MFP (Multi-Function Peripheral) voor kantoorgebruik. TOSHIBA TEC Corporation blijft nieuwe producten ontwikkelen voor efficiënte bedrijfsprocessen en mikt daarbij op innovatieve meerwaarde voor de klant. Meer informatie is te vinden op de TERIS website: www.toshibatec-eu.be.

Voor redactionele informatie:Gerline van Wijnen/ Hilde Mussche - Influx PR, tel: +31 (0)55 3663034 of toshiba@influx-pr.com

Tenzij anders gespecificeerd en/of gecrediteerd zijn alle afbeeldingen, illustraties, tekst en tekeningen, logo's en logotypes auteursrechtelijk beschermd door en/of handelsmerken van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten