dinsdag 11 september 2012

I.R.I.S. Nederland organiseert jaarlijkse relatiedag


I.R.I.S. Nederland organiseert jaarlijkse relatiedag
I.R.I.S. Dialoog geeft nieuwe inzichten in Enterprise Information Management

Meerssen, 5 september 2012 I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – organiseert op 4 oktober 2012 in Amsterdam de jaarlijkse relatiedag I.R.I.S. Dialoog. I.R.I.S. laat dan zien wat de nieuwste inzichten zijn op het gebied van Enterprise Information Management (EIM). Tijdens parallelsessies gaat I.R.I.S. dieper in op specifieke onderwerpen, waarbij de nadruk ligt op het daadwerkelijk organisatiebreed implementeren van Enterprise Software. De bijeenkomst is primair bedoeld voor leidinggevenden en beleidsmakers die te maken hebben met document- en informatie-intensieve processen en betrokkenen bij de inzet van de HP/Autonomy- en OpenText-producten in een organisatie. Ook managers van bedrijfs- en ondersteunende afdelingen, zoals HR, Finance en Corporate Legal, zijn van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt:
10.00                     Welkom en introductie
10.30                     Enterprise-software, maar dan ook écht voor de complete organisatie
11.00                     Algemene ontwikkelingen I.R.I.S. en portfolio (ECM, BPM, Search, Application Management)
11.30                     Pauze
11.45                     1. Enterprise Future met OpenText / 2. Enterprise Future met HP/Autonomy
12.30                     Lunch
13.30                     Introductie: Haal meer uit uw bestaande omgeving
13.45                     1. OpenText Content Server voor corporate afdelingen (zoals HR en Legal) / 2. HP/Autonomy Enterprise Search (IUS) / 3. Intelligent Performance Management op ECM-systeem
14.30                     Pauze
14.45                     1. OpenText Business Process Services / 2. WorkSite Records Management / 3. I.R.I.S. Application Management
15.30                     Dialoog – Nieuwe ideeën en gedachten naar aanleiding van het online onderzoek uitgevoerd door Credo Consultancy
16.30                     Afsluiting en borrel

De bijeenkomst vindt plaats in Rosarium in Amsterdam. Deelname is gratis. Registreren voor relaties van I.R.I.S. is mogelijk via de website van I.R.I.S. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Dunja Koenders van I.R.I.S Nederland: +31 (0)43 408 6600.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034, e-mail: corrie@influx-pr.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten