woensdag 7 mei 2014

Pegasystems benoemt Jan Willem Boissevain tot senior account executive publieke sector

Pegasystems B.V. (NASDAQ: PEGA)  heeft Jan Willem Boissevain (59) aangesteld als senior account executive voor de publieke sector. Met zijn benoeming zal Pegasystems zijn marktpositie in Nederland binnen de overheidssector verder uitbreiden en versterken.

Jan Willem Boissevain was hiervoor Managing Director Benelux bij Be Informed. Daarvoor werkte hij 24 jaar bij Logica (nu onderdeel van CGI), onder andere als partner publieke sector. Hij heeft jarenlange ervaring als management consultant en als sales en account manager.

Jan Willem Boissevain is verheugd om zijn ruime kennis en ervaring met ICT-projecten binnen de publieke sector in te zetten bij Pegasystems: “Ook binnen de overheidssector staat business transformatie hoog op de agenda. Overheden staan voor de taak om meer kwaliteit te leveren met minder mensen. ICT is een aanjager voor innovatie en speelt een belangrijke rol om hun slagkracht te vergroten en beter te presteren. De ‘Build for Change®’ technologie van Pega helpt overheden te innoveren door het optimaliseren van klantervaringen en het automatiseren van operationele processen. Dit draagt bij aan de doelstelling van een kleinere en efficiëntere overheid.” 
Derk-Jan Brand: “Jan Willem Boissevain heeft zijn sporen verdiend binnen de publieke sector. Hij heeft een breed (sociaal) netwerk en beschikt over de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn bij organisatieveranderingen en het in goede banen leiden van grote ict-projecten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van Pegasystems in de Benelux.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten