maandag 2 juni 2014

‘Power of 3' roadshow: OpenText, Microsoft en SAP bundelen krachten

OpenText EIM-platform integreert de werelden van SAP en Sharepoint




Hoofddorp, 2 juni 2014 - Op 5 juni vindt op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland op Schiphol het Power of 3 event plaats. Een gezamenlijk initiatief van Microsoft, SAP en OpenText om prospects en klanten bekend te maken met de nieuwe OpenText Microsoft® SharePoint Services (SPS) for Extended ECM for SAP Solutions. Deze oplossing stelt gebruikers in staat om SAP-gegevens en -processen te combineren met Microsoft SharePoint-content en vice versa. Het optimaliseert de waarde van zowel SharePoint als SAP.
Tijdens het event, dat om 9:30 begint staan verschillende presentaties gepland van Dirk van de Pas, van SAP, Marco Brinkman van Microsoft en Richard Verbeek van OpenText. De ochtend wordt om 12:30 afgesloten met een ‘Power of 3'-panelsessie.
"De SharePoint-oplossing van OpenText is een aanvulling op OpenText's Extended ECM for SAP Solutions en stelt bedrijven in staat om de werelden van ERP en ECM samen te voegen", aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText. "Het vermindert de risico's en kosten van eventuele records mismanagement, verhoogt de productiviteit van kenniswerkers en zorgt ervoor dat een bedrijf beter in staat is om compliant te zijn met bestaande wet- en regelgeving."
Door veilige, geautomatiseerde capture, opslag en organisatie van documenten te combineren met archivering, records management en imaging functionaliteit, beheert OpenText Extended ECM for SAP Solutions content gedurende de gehele levenscyclus. De oplossing helpt risico's te verlagen terwijl het de productiviteit verhoogt en toegankelijkheid van informatie verbetert. Met deze oplossing beschikken organisaties over de juiste tools om kritische SharePoint-documenten te koppelen met onderliggende SAP-processen.
OpenText Microsoft SharePoint Services for Extended ECM for SAP Solutions is wereldwijd beschikbaar in negen talen.
OpenText - Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp - T. +31 (0)23 5652333

Over OpenText 
OpenText biedt Enterprise Information Management software waarmee bedrijven, ongeacht hun grootte of marktsector, hun ongestructureerde bedrijfsinformatie kunnen beheren, beveiligen en optimaal benutten zowel in hun datacenter als in de cloud. Inmiddels gebruiken meer dan 50.000 organisaties OpenText-oplossingen ‘to unleash the power of their information'. Meer informatie over OpenText:www.opentext.com
Informatie voor de redactie: Geïnteresseerde pers is van harte welkom het event op 5 juni bij te wonen. Aanmelden kan via: http://www.opentext.com/campaigns/powerof3
Agenda-informatie:
Event:               Power of 3
Datum:             5 juni 2014
Locatie:            Microsoft kantoor, Schiphol
Tijd:                  9:30 - 13:00 uur
Organisatie:      Microsoft, SAP & OpenText

Influx PR - Gerline van Wijnen, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: opentext@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten