woensdag 28 januari 2015

Rutgers & Posch implementeert Xinno Juridische Werkplek geïntegreerd met HP WorkSite van I.R.I.S.

Advocatenkantoor selecteert cloudoplossing vanwege kwaliteit, gebruiksgemak en prijs

Amsterdam, 28 januari 2015 -- Rutgers & Posch, een innovatief advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam, implementeert als eerste kantoor de Xinno Juridische Werkplek geïntegreerd met HP WorkSite van I.R.I.S. Door gebruik te maken van deze cloudoplossing beschikt Rutgers & Posch nu over werkplekken die op een consistente wijze binnen de Outlookomgeving gemakkelijk toegang bieden tot alle digitale documenten, inclusief email. Daardoor kunnen advocaten veilig en op een standaard manier samenwerken.
Het nog ‘jonge' en ambitieuze advocatenkantoor Rutgers & Posch startte in februari 2013 met een aantal advocaten afkomstig van Zuidas-kantoren. "Veel collega's hebben daardoor al ervaring met WorkSite", vertelt mr. Maarten Vink, advocaat bij Rutgers & Posch en verantwoordelijk voor de ICT. "Als ervaringsdeskundigen wisten wij wat wij wilden: de beste oplossing op het gebied van geïntegreerd documentmanagement." Het beeld leefde dat HP WorkSite alleen geschikt was voor grote juridische organisaties. "Doordat Xinno nu, als partner van I.R.I.S. Nederland, HP WorkSite als cloudoplossing en onderdeel van de Juridische Werkplek kan aanbieden, is het aanbod ook financieel aantrekkelijk voor een organisatie als de onze", stelt Vink. "De goede samenwerking tussen Xinno en I.R.I.S. is essentieel omdat de kennis voor technologisch ingewikkelde vragen daardoor geborgd is."
De Juridische Werkplek vereist als ‘Software as a Service'-oplossing geen grote initiële investeringen. Xinno ontzorgt met deze dienst alles wat met ICT te maken heeft en stelt kantoren in staat om op een flexibele manier van dezelfde middelen en functionaliteiten gebruik te maken die de grote kantoren reeds inzetten. Zo kan ieder kantoor haar cliënten zo professioneel en efficiënt mogelijk bedienen.
WorkSite als onderdeel van de Juridische Werkplek is inmiddels uitgerold binnen Rutgers & Posch. Vink: "Het grote voordeel is dat de bekende structuur volledig geïntegreerd is binnen de Outlook-omgeving. Dat betekent effectief en makkelijk toegang tot alle documenten en e-mails vanuit één programma. Juist dat is de grote meerwaarde. WorkSite is een in gebruik simpele oplossing die goed werkt. Een aanrader voor iedereen."
Volgens Ramon van den Heuvel, directeur Xinno, "is Rutgers & Posch nu voorzien van kant-en-klare online werkplekken in de cloud met de tools die wij beschouwen als de ‘best-of-breed' in de markt voor de advocatuur. WorkSite als Document Management Systeem maakt de Juridische Werkplek compleet. Wij zijn er trots op dat een klant als Rutgers & Posch als eerste succesvol WorkSite in onze hosting omgeving toepast.
"Het feit dat een innoverend kantoor als Rutgers & Posch deze oplossing direct heeft willen afnemen toont aan dat WorkSite niet alleen meer voor de grootste kantoren beschikbaar is", zegt Rick Gruijters, Manager Sales I.R.I.S. Nederland. "De beslissing van Rutgers & Posch is van belang omdat de keuze ook en vooral ingegeven is vanwege de goede ervaringen van de gebruikers met WorkSite, zoals I.R.I.S. bij grote kantoren reeds heeft bereikt. Door deze combinatie van software, services en kennis kunnen we naadloos aansluiten bij de ambities, wensen en mogelijkheden van deze interessante markt. Kantoren als Rutgers & Posch hoeven niet langer voor minder te kiezen."
- - - - - - - - -

Xinno adviseert en levert ICT-oplossingen voor de advocatuur, het notariaat en zakelijke dienstverleners. Xinno is in 2014 hostingpartner geworden van I.R.I.S. Nederland voor HP WorkSite in Nederland, België en Luxemburg. Door de ruime ervaring met ICT-oplossingen bij middelgrote en grote advocatenkantoren beschikken de professionals van Xinno over de unieke combinatie van de kennis van branchespecifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve ICT-oplossingen voor de juridische dienstverleners. Xinno is daarmee als geen ander in staat producten, diensten en ideeën optimaal af te stemmen op de behoefte van de juridische professional.
www.xinno.nl

I.R.I.S. Nederland is onderdeel van de I.R.I.S. Group, één van Europa's grootste specialisten op het gebied van Enterprise Content Management. De vakkennis van I.R.I.S. omvat strategisch advies bij het beheer van informatie, de digitalisering van documenten, het beheer van de inhoud en de levensduur van de informatie.
De producten en diensten van I.R.I.S. zijn erop gericht de productiviteit van mensen en processen te verhogen en de circulatie van de gegevensstroom binnen de onderneming te verbeteren.
www.irisecm.com
Rutgers & Posch is een advocaten­kantoor dat topkwaliteit combineert met persoonlijke en betrokken dienstverlening. Het kantoor is opgericht door partners van toonaangevende internationale kantoren. Dankzij die ruime ervaring, gespecialiseerde kennis en brede blik is Rutgers & Posch in staat om gedegen oplossingen te bieden voor complexe juridische vragen. Het advocatenkantoor richt zich op de juridische kernbehoeften van de ondernemer in de profit en non-profit sector, met name op het gebied van ondernemingsrecht, financieel- en insolventierecht, arbeidsrecht, procesrecht en de commerciële praktijk.
www.rutgersposch.com  

Voor redactionele informatie:  
Influx PR - Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: jakob@influx-pr.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten