woensdag 1 april 2015

Xillio en Somio presenteren oplossing voor analyseren privacygevoelige data

Themabijeenkomst EU Privacy Verordening - 21 mei  in Utrecht
Hilversum, 1 april 2015 - -  Op 21 mei a.s. organiseren Xillio en Somio deThemabijeenkomst EU Privacy Verordening over het analyseren, classificeren en waarde toevoegen aan ongestructureerde informatieDeze bijeenkomst informeert en inspireert de aanwezigen via presentaties, demonstraties van oplossingen en discussies over de impact van nieuwe EU regelgeving op het gebied van privacy.
Het goed en gecontroleerd managen van privacygevoelige gegevens wordt van steeds groter belang. Vooral nu de EU General Data Protection Regulation binnenkort vernieuwd wordt. Boetes voor het niet voldoen aan de regelgeving worden vele malen hoger en bestuurders kunnen hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld.
Somio heeft samen met Xillio vele jaren ervaring op het gebied van advies en technologie voor het analyseren, classificeren en waarde toevoegen aan ongestructureerde informatie. Veel privacyrisico's zitten juist in deze ongestructureerde, ongecontroleerde omgevingen van informatie; file shares, e-mail, SharePoint, Dropbox enzovoort. Xillio en Somio hebben aanpak en technologie gecombineerd tot een oplossing om privacygevoelige informatie te identificeren binnen een organisatie.
"De aanpak en oplossing van Somio en Xillio, maakt het mogelijk snel inzicht te verkrijgen in waar welk type privacy gevoelige informatie zich bevindt", zegt Sjoerd Alkema, Product Manager Xillio.  "Vervolgens kan dat worden aangepakt en opgelost."
 Met intelligente tekst analyse worden zaken als BSN, rekeningnummer, naam en adressen, typen bestanden als CV's eenvoudig uit de totale omgeving gelicht. 
Om de discussie rondom dit onderwerp aan te gaan en hun aanpak en oplossing te presenteren, organiseren Xillio en Somio een themabijeenkomst.
De Themabijeenkomst EU Privacy Verordening informeert de aanwezigen over de impact van de nieuwe EU regelgeving op het gebied van privacy. Informatie, aanpak en technologie wisselen elkaar af. De aanwezigen worden bewust gemaakt van de uitdagingen en de mogelijkheden om deze aan te gaan. Een niet te missen ochtend voor Privacy officers, Secuirty officers, Informatiemanagers en anderen die met deze onderwerpen in aanraking komen.
Agenda-informatie:
Somio-Xillio presenteren:
Themabijeenkomst EU Privacy Verordening

Voor wie
:           CIO's, Privacy Officers, Informatiemanagers, e.a.
Datum:                21 mei 2015
Tijd:                       9:00-12:30
Locatie:               Winkel van Sinkel, Utrecht
Programma:
09.00-09.15 
- Inloop
09.15-09.30 - Welkom door Koen van Hoogstraten (Principal Consultant bij Somio)
09.30-10.15 - Wijzigingen in privacywetgeving, impact op organisaties door Maurice Koetsier (Adviseur bij KPMG)
10.15-11.00 - Privacy in het onderwijs door Bas Kruiswijk (Adviseur bij Twynstra Gudde)
11.00-11.15 - Koffie
11.15-11.45 - Xillio USB-Stick Challenge door Sjoerd Alkema (Principal Consultant bij Xillio)
11.45-12.00 - Discussie
12.00-12.30 - Lunch
Aanmelden kan via deze link: http://somio.nl/gdpr/
Xillio B.V. www.xillio.com - E: info@xillio.nl - T: +31 (0) 35 622 95 45
Over Xillio Xillio heeft, als Nederlands hightech softwareontwikkelaar, vele complexe optimalisatie- en transformatieprojecten uitgevoerd bij toonaangevende bedrijven en de overheid. Voornamelijk georiënteerd op Europa, met enkele kennisspecifieke klanten in Noord-Amerika. De enterprise contentmanagement markt groeit en Xillio software heeft bewezen om organisaties het beheer van migraties, analyses en classificaties te optimaliseren. Op basis van deze factoren wordt Xillio nu geconfronteerd met een periode van sterke groei én kansen. Meer informatie:  www.xillio.com  
Over Somio Somio geeft overheidsorganisaties grip op informatie op netwerkschijven, mailboxen en SharePoint-omgevingen. Dat doen zij door kennis van een organisatie te combineren met slimme software. Somio gelooft in vernieuwende oplossingen voor het structureren van informatie; dat medewerkers geholpen willen worden bij het structureren van informatie zonder ze lastig te vallen met structuren en keurslijven. Somio vindt ook dat het voor organisaties nodig is om 'in control' te blijven over informatie. Continu zoekt Somio naar oplossingen die dat werkelijk mogelijk maken. Meer informatie:www.somio.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - T: 055-3663034 - E: Xillio@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten