woensdag 15 juli 2015

Solipsis tekent overdrachtsakte I-CRM



Zaltbommel, 15 juli 2015 - Scheidend directeur van InterShift Jan Piet Mourits en zijn compagnon Arjen Jilsink hebben het CRM-pakket I-CRM overgedragen aan de Solipsisgroep. I-CRM is een Customer Relationship Management tool die voornamelijk gebruikt wordt binnen de technische -en bouwnijverheidsector. Deze CRM-oplossing is in het bijzonder geschikt voor technische bedrijven die met meerdere partijen werken en kent een sterke documentmanagementfunctie. Alle correspondentie inclusief de contracten, bijvoorbeeld in pdf-formaat, worden eenvoudig in een relatiekaart opgeslagen en zijn snel opvraagbaar.
Wim J.N. Buitenhuis, algemeen directeur van de Solipsisgroep: "De software is zeer stabiel en snel waardoor klanten er goed mee kunnen werken. De ICT-medewerkers van Solipsis Managed Services te Zaltbommel gaan per direct de klanten/gebruikers van I-CRM support verlenen."
"We zullen gezamenlijk zorg dragen voor een vlekkeloze overgang van onze ondersteuning naar die van Solipsis Managed Services", aldus Jan Piet Mourits. "InterShift blijft vanuit InterShift Planning B.V. de Nederlandse zorgmarkt bedienen met zijn planning- en roostertool."
 

 v.l.n.r. Wim J.N. Buitenhuis, Arjen Jilsink, Jan Piet Mourits
Over InterShift 
Het in 2005 opgerichte InterShift zet zijn activiteiten onder leiding van Arjen Jilsink voort met twee andere softwareapplicaties. Het zeven man sterke team van InterShift werkt vanuit het kantoor in Apeldoorn aan planning- en roostersoftware voor veel huisartsenposten en -praktijken op de Nederlandse markt. InterShift bedient als marktleider zo'n 70% van de markt met een volledig Cloudbased rooster-, planning- en aanwezigheidsregistratiesysteem. Met InterShift Assist en InterShift HAP worden uren geregistreerd en roosters samengesteld van huisartsen en assistentes. Voor meer informatie:www.intershift.nl
Over Solipsis 
Al sinds 1984 is Solipsis actief binnen de wereld van de informatie- en communicatietechnologie. De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Managed Services, Performance Management en Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden.
Solipsis Managed Services biedt met zijn ICT-expertise zowel pasklare oplossingen als maatwerk. Met de jarenlange ervaring van het team van specialisten zorgt Solipsis voor een goed presterende, continue beschikbare en beveiligde ICT-omgeving tegen een vaste prijs.
Solipsis Managed Services is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis, IntraData en Holland House behoren. Voor meer informatie: ziewww.solipsismanagedservices.nlwww.intradata.nlwww.solipsis.nl enwww.hollandhouse.com

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of een high res afbeelding kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail:solipsis@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten