donderdag 8 oktober 2015

Groot vertrouwen in SinglePoint-for-All door NEN2082 certificering


Eindhoven, 8 oktober 2015 - Split~Vision's geïntegreerde samenwerkingsplatform SinglePoint-for-All en beheertool I-Controler zijn in september 2015 officieel NEN2082 gecertificeerd. Deze op Microsoft SharePoint gebaseerde oplossing biedt groot vertrouwen door de compliance voor zowel zaak, document, klant, object en DMS als metadata en RMA. Hiermee is SinglePoint-for-All een van de weinige SharePoint 2013 oplossingen die deze belangrijke norm mag voeren.
"SinglePoint-for-All is een geïntegreerd zaaksysteem, dat op basis van een uniek en zeer geavanceerd metadatasysteem (I-Controler) alle facetten van informatievoorziening binnen een organisatie kan modelleren, sturen, vastleggen en archiveren. De applicatie kan zowel zaakgerichte als projectmatige informatie gestructureerd verwerken", aldus Geert-Jan van Bussel in de officiële rapportage.
De NEN 2082 is een officiële standaard voor Information Management softwareproducten. De norm beoogt een ‘minimale verzameling aan functionele eisen voor informatie- en archiefmanagement in programmatuur te bieden'.
"Zo'n eindrapportage is geweldig en laat zien dat SinglePoint-for-All aan alle eisen voldoet; een 100% score dus", zegt Klaas van der Heijden, directeur Split~Vision, "en daar zijn we erg trots op! De norm wordt steeds vaker gebruikt als belangrijke kwaliteitseis in de keuze voor een integraal informatiesysteem. Met de certificering onderscheidt SinglePoint-for-All met I-Controler zich op een bijzondere wijze van andere systemen in de markt."
Door deze certificering is SinglePoint-for-All-in combinatie met I-Controler een belangrijke en rotsvaste oplossing voor het beheer van zaken, documenten en het archief. SinglePoint-for-All biedt organisaties een integraal samenwerkingsplatform op basis van doelgroep specifieke portalen voor onder andere zaak, document, project, klant, object, DMS, RMA en meer.  Met de certificering voldoen gebruikers van SinglePoint-for-All aan alle wettelijke voorschriften voor archivering.
Nadere informatie over SinglePoint-for-All en I-Controler is te vinden opwww.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.
Over Split~Vision Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Tijd-, en plaats onafhankelijk kunnen werken in een geïntegreerde klant, project, zaak, DMS, object omgeving, dat is wat we willen. De beheerlast die daarbij komt kijken is veelal te hoog. Deze uitdaging is Split~Vision aangegaan, niet vanuit de techniek maar vanuit de bedrijfsvoering. En met succes! Door een unieke en krachtige visie op klant, organisatie en bedrijfsvoering en de realisatie van gemeentelijke visies met slimme geïntegreerde functionaliteiten zijn wij in staat om informatieverwerking en informatiemanagement voor organisatie en mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken.  Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool voor centraal beheer voor bedrijfsvoering, informatie en ICT en is inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes geïmplementeerd.
SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing. SinglePoint-for-All biedt organisaties een integraal samenwerkingsplatform op basis van doelgroep specifieke portalen voor o.a. zaak, document, project, klant, object, DMS, RMA en meer.

Voor redactionele informatie:  Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034

Geen opmerkingen:

Een reactie posten