dinsdag 12 januari 2016

EBPI en Onior gaan strategisch partnership aan

                                                          

Den Haag - 12 januari 2016
EBPI, specialist in informatieketens, heeft een belang genomen in Onior, specialist in digitalisering en dossieroplossingen. Volgens beide directies vullen de bedrijven elkaar dusdanig mooi aan, dat deze samenwerking voor beide partijen leidt tot nieuwe kansen en voordelen.
Johan Mastenbroek, directeur EBPI: ‘Onior past met haar specialisatie in document-gerichte oplossingen helemaal in onze gedachte van keteninformatisering. Zij zijn thuis in alle aspecten van ongestructureerde informatie, waar wij ons juist hebben gespecialiseerd in transactionele en gestructureerde informatie. We zijn dus volledig complementair.' Door de strategische samenwerking breidt EBPI haar portfolio uit met standaard diensten voor digitale dossiers en archivering.  Voor Onior betekent het partnership meer ruimte voor groei en verdere professionalisering en schaalbaarheid van haar dienstverlening.
EBPI is in haar vakgebied van specialist in keteninformatisering een belangrijke speler. Mastenbroek: ‘Wij richten ons op de inrichting, verbetering en het beheer van geautomatiseerde informatie-uitwisseling. En dan gaat het om zogenaamde verantwoordingsinformatie. Dat kan zowel puur vertrouwelijke informatie zijn, als ook deels publieke informatie, zoals bijvoorbeeld de jaarrekeningen en -cijfers. Die diensten leveren we aan verschillende overheidspartijen en het bedrijfsleven.'
EBPI heeft certificaten behaald voor IT servicemanagement (ISO20000), kwaliteitsmanagement (ISO9001) en informatiebeveiliging (ISO27001).
Richard Smit, directeur Onior: ‘Onior is juist gespecialiseerd in de dossiermatige samenhang van ongestructureerde informatie en het borgen van de integriteit, authenticiteit en beveiliging van documenten in het digitale dossier. Onze klanten beheren, ontsluiten én archiveren grote volumes documenten in een diversiteit van processen; van juridische zaken en contractbeheer tot personeelsdossiers. De gezamenlijke oplossingen worden door deze samenwerking nog nauwer aan elkaar gekoppeld. Daardoor krijgt de informatie voor de gebruiker meerwaarde en levert voor de opdrachtgever inzichten op, die voorheen niet of zeer moeilijk te verkrijgen waren. Bovendien moeten deze informatieprocessen en dossiers voldoen aan wet- en regelgeving, een belangrijk onderdeel van onze expertise. Dat samenspel tussen EBPI en Onior sluit prachtig op elkaar aan.'
- - - - - - - - - -
Over EBPI (www.ebpi.nl)
EBPI is een dynamische en snelgroeiende ICT-dienstverlener. Als specialist in informatieketens, richt zij zich op de inrichting, verbetering en het beheer van geautomatiseerde informatie-uitwisseling.
EBPI werkt voor zowel (semi-)overheden als het bedrijfsleven. Betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling is voor hen van cruciaal belang. Een goede samenwerking met haar klanten is één van de succesfactoren voor het behalen van goede resultaten.

Over Onior (www.onior.com)
Met 15 jaar expertise op het gebied van digitalisering, document-processen en wet- en regelgeving, is Onior uitgegroeid tot een gespecialiseerde leverancier van standaard oplossingen voor digitale dossiers en document-archivering. Met het Onior Dossier Management product-portfolio heeft zij een nieuwe standaard gezet voor het volledig digitaal en papierloos werken.
Met haar producten en diensten, van realisatie tot en met volledig onderhoud en beheer, bedient Onior bedrijven in vele marktsegmenten en kan zij toonaangevende organisaties in retail, zorg, financiële dienstverlening en overheid tot haar klanten rekenen.
Focus op samenwerking en het bouwen aan een sterke, lange-termijn relatie met haar klanten beschouwt Onior als voorwaarde voor succes. Detail-begrip van de klantorganisatie en diens uitdagingen is hetgeen dat ons in staat stelt de best mogelijke oplossingen te realiseren.

Einde bericht
Noot voor de redactie, niet voor publicatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
EBPI
Carlijne van den Burg, Persvoorlichting
Telefoon: 088 116 18 00 - E-mail: carlijne.van.den.burg@ebpi.nl
of 
Influx PR - Jakob Brons - Telefoon: 055-3663034 - E-mail: EBPI@Influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten