dinsdag 2 februari 2016

Dynamic People biedt PlanetPress Connect van Objectif Lune voor Customer Communications Management vanuit MS Dynamics AX

 

AMSTERDAM - 2 februari 2016 - Dynamic People, een Microsoft NAV / AX (ERP) en CRM competent partner, heeft de nieuwste oplossing PlanetPress Connect van partner Objectif Lune toegevoegd aan haar productportfolio. PlanetPress Connect gebruikt open standaarden om eenvoudig multi-channel te communiceren.
Door gebruik te maken van krachtige grafische interfaces (WYSIWYG) wordt het toepassen en bewaken van de huisstijl en corporate identity op alle uitgaande documenten zeer eenvoudig. Documentcreatie is daarmee niet langer een ongrijpbaar specialisme en kan breed worden ingezet voor print, e-mail (HTML & PDF) of web portal met één enkele template.
Met de innovatieve software van Objectif Lune creëert de MS Dynamics-gebruiker sterk gepersonaliseerde communicatie op basis van HTML5, CSS3 en JavaScript. Deze kan vervolgens eenvoudig verzonden worden via het gewenste kanaal, zowel digitaal als op papier. Dankzij de gebruiksvriendelijke Designer ontwerpmodule hoeft een document maar één keer gemaakt te worden. De communicatie-indeling wordt daarna automatisch aangepast aan het medium. Gebruikers kunnen hierdoor moeiteloos veranderen van communicatiekanaal, bijvoorbeeld van print naar e-mail en van web naar apparaten als smartphone en tablet met responsieve presentatie op het scherm.
Met PlanetPress Connect besparen Dynamics-klanten veel tijd en dus veel geld. Zij kunnen sneller inspelen op de behoefte van hun klant, wat leidt tot gerichte(re) communicatie en een hogere klanttevredenheid. De oplossing is bovendien schaalbaar en geschikt voor kleine en middelgrote tot grote(re) organisaties met de snellere variant PReS Connect.
"Objectif Lune heeft wereldwijd ruim 20.000 klanten en maakt het mogelijk om met haar productenlijn klantcommunicatie effectiever te laten plaatvinden. Met de integratie van PlanetPress in AX kan het aanmaken en onderhouden van document templates vele malen eenvoudiger plaatvinden. In een dynamische wereld waarbij klantbehoeftes elkaar snel opvolgen bespaart dit de gebruikers veel kosten. Hierdoor beschikken AX klanten over een flexibel en snel te implementeren digitale output oplossing en dit zonder lange implementatie tijden", aldus Jeroen Bunck CEO van Dynamic People.
"Wij verwachten veel van de samenwerking met Dynamic People vanwege hun expertise en sterk inhoudelijke kennis en ervaring met Microsoft Dynamics. Ze hebben ons geholpen met het ontwikkelen van een AX plugin, waarmee er een naadloze integratie tot stand komt tussen Dynamics en Planet Press Connect. Deze plug-in bevat reeds een aantal standaard AX-documenten, zodat de klanten snel aan de slag kunnen. Zo biedt Dynamic People een perfecte aanvulling op onze innovatieve software", aldus Ronald Helmerhorst, General Manager van Objectif Lune in de Benelux.
Over Dynamic People Dynamic People is een Microsoft gecertificeerde partner en adviseert, implementeert en beheert Microsoft Dynamics AX, NAV en CRM. Dynamic People biedt totaal oplossingen voor haar klanten waarbij alle bedrijfsprocessen in één centrale software omgeving worden ondergebracht waarbij beschikbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid en uniformiteit worden gemaximaliseerd. Dynamic People is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor de zakelijke dienstverlening en organisaties die handelen in grondstoffen zoals (granen, vetten eiwitten, metalen etc.) en/of groothandel organisaties met productie faciliteiten. Ga voor meer informatie naar www.dynamicpeople.nl.
Over Objectif Lune Objectif Lune ontwikkelt open, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software om klanten te bevrijden van een starre IT-infrastructuur. We bieden oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is. Ga voor meer informatie naar http://www.objectiflune.com/nl

Meer informatie via mediarelaties Objectif Lune: press@nl.objectiflune.com
Volg ons:
NL Twitter          : @OLNetherlands
NL LinkedIn        : Objectif Lune Netherlands

1 opmerking:

  1. Great site for these post and i am seeing the most of contents have useful for my Carrier.Thanks to such a useful information.Any information are commands like to share him.
    PEGA Training in Chennai

    BeantwoordenVerwijderen