woensdag 21 december 2016

MostWare verlegt nadruk eigen datacenter naar Uniserver

Persbericht                                                                                                      



MostWare verlegt nadruk eigen datacenter naar Uniserver

Partnership leidt tot hogere continuïteit en specifieke kennis

Alkmaar / Leiden, 21 december 2016
– MostWare heeft Uniserver gekozen als partner voor haar datacenter- en cloudoplossingen. Mostware is een Managed Service Provider - een klantgerichte leverancier van software-oplossingen, systeembeheerdiensten, IT-advies en digital signage (“data op de muur”) voor het MKB. Via IT-toepassingen wil Mostware waarde toevoegen aan de business van haar klanten.
Martijn Bloem, channelmanager van MostWare: “Wij gaan gebruik maken van de servers en virtuele netwerken van Uniserver voor onze klanten. Kortgezegd komt het erop neer dat wij ons datacenter gaan uitbesteden naar een platform met betere en hogere continuïteit. De sterke punten van Uniserver zijn het professionele platform en het partnermodel dat zij hanteren. Daarnaast is de bedrijfscultuur van Uniserver erg belangrijk; die sluit erg goed aan bij die van MostWare.”
Bloem noemt dan het omgaan met partners en de betrokkenheid bij partners. “Maar ook de wijze waarop met eigen werknemers wordt omgegaan spreekt ons erg aan – transparant en een open houding.”
Klanten van MostWare besteden hun IT vaak volledig of gedeeltelijk uit. Het datacenter van Uniserver biedt volgens MostWare de juiste oplossing. Bloem: “Klanten van MostWare - specifiek de financiële wereld en de zorg - vinden het belangrijk dat Uniserver beschikt over de juiste certificeringen. Zij zijn daarvan ook weer afhankelijk voor hun certificering en audits. Wat dat betreft is er een perfect aansluitende synergie.”
“We zijn trots op dit partnership met MostWare”, stelt Daniëlle Vogelenzang, Commercieel Directeur Uniserver. “Door gebruik te maken van onze specifieke kennis kan MostWare zich nu nog meer richten op hun eigen bedrijfsdoelstelling, ‘Waarde creëren bij klanten’, en die klik hebben we met elkaar gemeen.”

Over MostWare
MostWare bestaat uit een hecht team van professionals. Specialisten in het vak die lol hebben in klanten ontzorgen. Die intrinsieke motivatie en drive tot ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat MostWare vandaag bestaat uit 25 professionals. Binnen MostWare gaat het om kwaliteit en mensen. ‘Jij, slim en leuk’ zijn de kernwaarden. Medewerkers zijn zelfverantwoordelijk. Slimmer werken is het doel.
De visie van MostWare: Het creëren van toegevoegde waarde bij onze klanten door IT slim toe te passen met als doel de business van onze klanten te verbeteren.
Voor meer info bezoek de website: www.mostware.nl

Over Uniserver
Uniserver is sinds 2000 koploper in cloudhosting in Nederland en gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. Uniserver levert kwalitatief hoogwaardige cloudcapaciteit met hoge beschikbaarheid. Klanten profiteren van cloud- en businessoplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie.
Uniserver streeft ernaar het leven van IT-partners en klanten makkelijker te maken door complexiteit uit IT-infrastructuur te versimpelen.
Als Nederlandse kwaliteits cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver bewezen een uitstekende cloudpartner te zijn voor IT-specialisten, die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan een traditionele webhoster.
Meer informatie: www.uniserver.nl


Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: Uniserver@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten