vrijdag 21 juli 2017

Uniserver introduceert Brandspot

                                                                                                
Uniserver introduceert Brandspot
Partners beschikken snel over sales- en marketingmateriaal met Brandspot

Alkmaar, 21 juli 2017
– Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, lanceert het Brandspot portaal. Met dit portaal kunnen Uniserver partners snel beschikken over sales en marketing materiaal. Uniserver heeft voor Brandspot gekozen op basis van de bewezen kwaliteit en het gebruiksgemak van het portaal. Dit sluit naadloos aan op de missie van Uniserver: complexe IT simpel maken.
Met het innovatieve Brandspot portaal ondersteunt Uniserver zijn partners met marketing- en contentgerelateerde activiteiten zonder dat zij hier zelf in hoeven te investeren. Zij hebben te allen tijden toegang tot de laatste sales en marketing gerelateerde documenten. Daardoor kunnen partners snel schakelen en relevante content inzetten zoals dienstdocumenten en saleskits maar ook whitepapers en factsheets over actuele onderwerpen. Vanuit dit portaal zijn standaarddocumenten te downloaden en bepaalde documenten zijn eenvoudig aan te passen naar de eigen huisstijl van de partner.
“Onze partners verwachten dat we vanuit Uniserver proactief communiceren en kennis delen”, zegt Raymond Weltens, Marketing Manager Uniserver. “Maar willen ook zelfredzaam zijn, eenvoud in gebruik en wensen een snelle time-to-market. Dat blijkt uit ons partner­tevredenheidsonderzoek.”

BrandSpot, brand management software
Als koploper in cloudhosting gaat Uniserver uit van de kracht van het juiste partnernetwerk zoals IT-dienstverleners die samenwerken met gerenommeerde partners op het gebied van telefonie, software, hardware en cloudcomputing. Partners die op hun deelgebied specialist zijn in het vertalen van complexe IT-vragen naar eenvoudig te gebruiken oplossingen en die alle nieuwe ontwikkelingen kennen. Cordeo, de leverancier van Brandspot, is al jarenlang IT-partner van Uniserver en neemt de IaaS-propositie van Uniserver mee in de totaaloplossing aan haar eigen eindklanten. Naast software­ontwikkelaar is Cordeo implementatie adviseur, marketingpartner en hostingpartner.
BrandSpot, de brand management software van Cordeo, vereenvoudigt, versnelt en automatiseert het operationele proces en resulteert in vele voordelen.
“Brandspot bestaat uit zes onafhankelijk van elkaar te selecteren applicaties. Bijbehorende modules bieden vele benodigde functionaliteiten zoals digital asset management, online creatie en web-to-print”, verduidelijkt Cyril Reijnen, Managing Director van Cordeo. “Het is bewezen, gestandaardiseerde en zeer gebruiksvriendelijke software. Schaalbaar en configureerbaar op basis van de klantsituatie en -behoefte, ISO 27001 gecertificeerd, SaaS en ‘in the cloud’.”

Met de lancering van Brandspot vult Uniserver de belofte van een echte partnership en de wens van partners om zelf ‘in control’ te zijn, verder in.
“Naast zelfredzaamheid vinden we kennis delen en het zo optimaal benutten van ons ecosysteem essentiële onderdelen van een goede samenwerking”, aldus Weltens.


Over Uniserver
Met het hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland levert Uniserver sinds 2000 cloudhostingdiensten in Nederland en is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur. De missie van Uniserver is: IT simpel maken.
De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. De bedrijfscultuur maakt Uniserver anders, eigenzinnig, ambitieus en nuchter. Dat betekent dat het samen met de partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year. In 2016 werd Uniserver benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner en in 2017 als HPE Cloud Distributor of the Year. Meer informatie: www.uniserver.nl


Noot voor de redactie:

Voor redactionele informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: Uniserver@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten