dinsdag 5 september 2017

Wanbound nieuwe partner Uniserver

Persbericht                                                                                                     

Partnership met Uniserver voegt waarde toe aan rol Wanbound bij klanten

Alkmaar, 5 september 2017
– Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, en Wanbound hebben een partner­overeenkomst gesloten.  Wanbound  koos met overtuiging voor Uniserver als cloudpartner omdat ze de best passende dienstverlening en service bieden, gecertificeerd zijn en met kwalitatief hoogstaande datacenters werken.

Wanbound is meer dan alleen een leverancier en systeembeheerder. Het biedt zijn klanten een compleet product- en dienstenportfolio. De in Woerden gevestigde managed service provider biedt mkb-bedrijven managed services aan voor een vast bedrag per maand per medewerker. Voor dat bedrag vult Wanbound de complete ICT-dienstverlening in: van de servicedesk tot strategisch advies en van officeapplicaties tot cloud- en infraoplossingen. De keuze van de beste passende technische ICT-oplossingen maakt Wanbound voor deze premier service klanten zelf.
Martijn Hogenboom, Operations Directeur Wanbound: ‘Wij gaan voor partnership met onze klanten en willen excelleren in alle ICT-deelgebieden. Om dat te kunnen, moeten we verantwoordelijkheid durven nemen voor de geboden ICT-oplossingen en voorop blijven lopen in de markt. Ons nieuwe partnership met Uniserver sluit daar naadloos op aan.”  

Wanbound neemt zo de verantwoordelijkheid voor de ICT-continuïteit van zijn klanten”, stelt  Martijn Hogenboom. “Daarnaast creëren we met deze aanpak ook tijd en ruimte om bij klanten op directieniveau te kunnen sparren over wat ICT kan betekenen voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf, in plaats van alleen gesprekken te voeren over ICT in de dagelijkse business.”
Inherent aan deze vorm van samenwerking voor Wanbound is dat ze het aan de klanten verplicht zijn om scherp en up-to-date te blijven. De eigen ambitie ligt zelfs nog hoger dan dat: Wanbound wil excelleren en vooroplopen in de markt. Voor een aantal ICT-deelgebieden heeft Wanbound zelf voldoende kennis, ervaring en capaciteit in huis om de nieuwe ontwikkelingen, zowel technisch als qua regelgeving, op de voet te volgen en tijdig te integreren in de eigen dienstverlening. Voor een aantal ICT-deelgebieden kiest Wanbound ervoor om samen te werken met partners.

De cloud is zo’n deelgebied waarin we zelf nooit de schaalgrootte kunnen bereiken die noodzakelijk is om kwalitatief de beste te zijn en te blijven innoveren. We hebben gezien en ervaren dat de redundantie bij Uniserver zeer hoog is waardoor de continuïteit gegarandeerd is”, aldus Martijn Hogenboom. Uniserver heeft het bijvoorbeeld technisch zo goed voor elkaar dat we de cloudservers, waar onze klanten gebruik van maken, kunnen beheren alsof het onze eigen servers zijn.

Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver: “Door dit partnership met Uniserver kan Wanbound proactief de beste oplossingen voor de klant inzetten en belangrijke veiligheidsissues, zoals disaster recovery en antivirus- en spamoplossingen, standaard goed regelen. Daarnaast is voor Wanbound belangrijk dat ze klanten zo een betrouwbare, veilige en optimaal ingerichte cloudomgeving bieden zonder dat ze daarvoor in de dagelijkse operatie te maken krijgen met een andere serviceorganisatie.”


Over Uniserver

Met het hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland levert Uniserver sinds 2000 cloudhostingdiensten in Nederland en is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur. De missie van Uniserver is: IT simpel maken.
De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. De bedrijfscultuur maakt Uniserver anders, eigenzinnig, ambitieus en nuchter. Dat betekent dat het samen met de partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year. In 2016 werd Uniserver benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner en in 2017 als HPE Cloud Distributor of the Year. Meer informatie: www.uniserver.nl


Noot voor de redactie:

Voor redactionele informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: Uniserver@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten