woensdag 27 maart 2013

Nieuwe OpenText InfoFusion migreert, groepeert en integreert bedrijfsinformatie


PERSBERICHT

Nieuwe OpenText InfoFusion migreert, groepeert en integreert bedrijfsinformatie


Hoofddorp, 27 maart 2013 – OpenText, de wereldwijde marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), komt met OpenText InfoFusion, een krachtig Information Access-platform, dat een nieuwe aanpak biedt voor de manier waarop organisaties ongestructureerde informatie vinden, analyseren en gebruiken binnen de gehele onderneming.

Bijna iedere grote organisatie heeft informatie opgeslagen in verouderde en ongecontroleerde systemen. Deze informatie-eilandjes verminderen productiviteit, veroorzaken problemen voor IT en vormen – als gevolg van gebrekkige  controle op bewaartermijnen en zichtbaarheid – een aanzienlijk risico wanneer onderzoek eDiscovery vereist. OpenText InfoFusion biedt onmiddellijke, geünificeerde toegang tot belangrijke contentbronnen en verbetert zo de productiviteit en tevredenheid van eindgebruikers. InfoFusion kan tegelijkertijd content van niet-strategische Enterprise Content Management (ECM)-systemen migreren ter verlaging van supportkosten en het beheren van de levenscyclus van content.

“Hoewel er veel aandacht wordt besteed aan de potentiële waarde die in ongestructureerde content verborgen zit, proberen de meeste organisaties op dit moment vooral grip te krijgen op het volume en de snelheid waarmee ongestructureerde informatie groeit”, zegt Mark J. Barrenechea, CEO van OpenText. “IT worstelt met het beschermen  van de organisatie tegen zowel risico’s in relatie tot dataverlies, onderzoeken en eDiscovery, als zaken die de productiviteit belemmeren zoals kopieën, zoekgeraakte informatie en basistoegang. OpenText InfoFusion verenigt informatie voor verbeterd beheer en een slimmere onderneming. Met dit modulaire, standaardgebaseerde platform maakt OpenText zijn belofte van een geïntegreerde Enterprise Information Architecture waar.

Organisaties gebruiken OpenText InfoFusion om hun overstap naar
OpenText ECM te versnellen voor day-forward informatiebeheer en  controle op bewaartermijnen. Met InfoFusion kunnen organisaties legacy-systemen aanpakken en legacy-content migreren naar het ECM-systeem met goedgeïntegreerde Archiving en Records Management.

OpenText InfoFusion is voor veel organisaties een integraal onderdeel van de aanneemstrategieën wat betreft OpenText Content Server. OpenText InfoFusion kan worden ingezet voor het migreren en centraliseren van content, het plaatsen onder levenscycluscontrole, het vergroten van efficiëntie en het creëren van één enkele waarheidsbron. De meeste organisaties realiseren ook aanzienlijke kostenbesparingen door oude systemen buiten gebruik te stellen, de kosten voor support en infrastructuur te verminderen en tegelijkertijd IT-flexibiliteit te verhogen.

InfoFusion bevat mogelijkheden voor migratie, samenvoeging en integratie, waarmee organisaties:
·         IT-complexiteit en supportkosten kunnen verminderen en tegelijkertijd maximaal op storage kunnen besparen, door verspreide contentmanagement en archiefsystemen te combineren.
·         Zowel risico’s op rechtszaken als kosten voor storage en eDiscovery kunnen minimaliseren door content te verplaatsen naar een repository waar bewaartermijnen controleerd worden.
·         Legacy-systemen buiten gebruik kunnen stellen, die enkel worden beheerd vanwege de eis om toegang te behouden tot de content die ze bevatten voor regelgeving- of referentiedoeleinden.
·         Snel applicaties kunnen ontwikkelen die waarde halen uit ongestructureerde content en verouderde systemen, en tegelijkertijd de ervaring en productiviteit van eindgebruikers verbeteren. (Binnenkort verwacht).

Het is tijd voor een Enterprise Information Managementstrategie!
Op donderdag 11 april van  5:00 PM - 6:00 PM CEST geven OpenText en Forrester Research, Inc Principal Analyst, Alan Weintraub een informatief webinar met daarin onder meer aandacht voor de gezamenlijke toegangsinterface van OpenText InfoFusion - registreer hier.

Beschikbaarheid
OpenText InfoFusion is per direct verkrijgbaar via zowel OpenText als de wereldwijde partners van OpenText. Voor meer informatie over OpenText InfoFusion: www.opentext.com/InfoFusiong, lees de Mosaic Success Story of download de CEO Whitepaper over Discovery

Voor meer informatie over OpenText EIM:
·         Lees het blog van Mark Barrenechea, OpenText’s CEO
·         Ga naar het OpenText EIM Resource Center, met de nieuwste klantvideo’s, whitepapers en meer
·         Kom ons persoonlijk ontmoeten tijdens onze aankomende OpenText EIM Days
Volg OpenText op Twitter @opentext en op Facebook op http://www.facebook.com/opentext

Geen opmerkingen:

Een reactie posten