woensdag 17 april 2013

Pega Rules Process Commander geïntegreerd met SAP NetWeaver® helpt organisaties snel te innoveren en differentiëren



Pega Process Extender ontvangt SAP-certificering voor compatibiliteit met SAP NetWeaver


Amsterdam, 17 april 2013 – Pega Process Extender V2.1 van
Pegasystems is door SAP gecertificeerd voor de integratie van Pega Rules Process Commander 6.3 SP1-oplossingen met het SAP NetWeaver® technologieplatform. De oplossing heeft al aangetoond naadloos te integreren met SAP-oplossingen® om snel in te kunnen spelen op groei-initiatieven en om operationele flexibiliteit te kunnen verbeteren.

Dankzij de gecertificeerde integratie kunnen organisaties hun oplossingen, die gebouwd zijn met Pega Rules Process Commander, nu samen met SAP-oplossingen gebruiken, waarbij ze gebruikmaken van de data, logica en processen binnen de SAP-oplossingen. Door Pega samen met SAP Netweaver in te zetten, kan Pega helpen de snelheid en nauwkeurigheid waarmee klanten nieuwe producten op de markt brengen te verbeteren en in- en externe belanghebbenden beter van dienst te zijn.

Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft verklaard dat Pega Rules Process Commander in staat is te integreren met de SAP ERP 6.0-applicatie via de business objects respository op basis van applicatiecomponenten (BOR-API). Het biedt een uitgebreide suite van no-code bedrijfsdiensten die snelle, high-performance, gebruiksvriendelijke verbindingen met SAP NetWeaver en SAP ERP leveren en werkt in combinatie met ERP-data, bedrijfstransformatie-evenementen en zakelijke add-ins.

Pega Rules Process Commander is beschikbaar voor alle producten van Pegasystems en kan zowel on-premise als in de cloud worden geïmplementeerd.

"Pega heeft een lange en succesvolle staat van dienst als het gaat om het benutten van de waarde van SAP-oplossingen om zo klanten te helpen processen via meerdere systemen te verenigen en flexibiliteit in de activiteiten aan te brengen", aldus Douglas Kim, Managing Director of Product Marketing bij Pegasystems. "Deze SAP-certificering onderstreept de toezegging van Pegasystems om meer waarde te realiseren voor onze almaar uitbreidende groep klanten die ook SAP-oplossingen gebruiken. Op deze manier kunnen we hen helpen zich sneller aan te passen aan zakelijke veranderingen en wijzigingen in regelgeving, terwijl ze hun bestaande investeringen maximaal blijven benutten."

Pegasystems, Viñoly Building, Claude Debussylaan 20b, 1082 MD Amsterdam
Telefoon: 020 3057490, Website: www.pega.com.

Over Pegasystems
Pegasystems biedt toonaangevende organisaties een vernieuwende manier om hun klantervaring te optimaliseren en operationele processen te automatiseren. Onze gepatenteerde Build for Change ®-technologie stelt zakelijke gebruikers in staat om bedrijfskritische systemen te creëren en te ontwikkelen. Pegasystems is erkend leider in business process management en staat ook op de ranglijst als leider in customer relationship management-software van toonaangevende analisten. Meer informatie over Pegasystems is te vinden op: www.pega.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

Overige bronnen:
·         ERP uitbreiden met Pega
·         Dynamic Case Management-video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten