dinsdag 2 april 2013

STATSCONsult benoemd tot STATISTICA Value Added Reseller








Apeldoorn /Hamburg, 2 april 2013 – STATSCONsult, advies- en trainingsbureau voor statistische analyse, is door StatSoft benoemd tot STATISTICA Value Added Reseller voor de Benelux.

Het verheugt  Jan Smit, directeur van STATSCONsult, dat STATISTICA kan worden verkocht en ondersteund als toonaangevend softwareproduct voor statistische analyse.
“Het is een goede zaak dat we een gedegen alternatief kunnen bieden voor de gevestigde orde  zoals IBM SPSS, SAS en JMP. STATISTICA is een van de weinige producten met een werkelijk open architectuur, schaalbare technologie en een scripttaal (Visual Basic) die als standaard kan worden beschouwd. Daarnaast kent STATISTICA een reeks van unieke mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van Design of Experiments, Quality Control & Improvement,  Proces Analyse en Data Mining. Al deze toepassingen zijn overigens eenvoudig bedrijfsbreed te implementeren.”







Robert Kool, manager Benelux van StatSoft ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.
“Materiekennis is in de Benelux uitermate schaars, zeker als het om Business Analytics gaat. De advies- en trainingsfunctie in combinatie met de verkoop van softwarelicenties biedt een stevig fundament voor een succesformule. STATSCONsult heeft in de afgelopen jaren een uitgebreide clientèle opgebouwd en het is een goed moment deze relaties nu kennis te laten maken met de mogelijkheden van STATISTICA. Op korte termijn zal STATSCONsult zich overigens toeleggen op het geven van cursussen, waarbij deze zowel standaard als op maat zullen worden aangeboden. Hiermee is STATSCONsult in staat een totaaloplossing voor STATISTICA te bieden en klanten te ondersteunen in het behalen van waarde uit bedrijfsgegevens.”

***

StatSoft Benelux – Tel.: +31 6 2730 8787 – www.statsoft.nl

Over STATSCONsult
STATSCONsult, voorheen Cosinus Computing BV en gevestigd te Drunen, is al meer dan 23 jaar een advies- en trainingsbureau voor statistische analyse. De dienstverlening is aangevuld met de   distributie van statistische softwareproducten in de Benelux. Deze door STATSCONsult gevoerde producten zijn uitermate geschikt voor productiebedrijven, (financiële) dienstverleners alsook research-, onderwijs- en overheidsorganisaties.


Over StatSoft
StatSoft is met meer dan 1 miljoen STATISTICA gebruikers en 30 vestigingen een wereldwijde leverancier van enterprise en desktop software voor Big Data Analytics, Predictive Analytics, Decisioning Management en Quality Improvement. Langdurige klantrelaties worden onderhouden in de industrie, het bedrijfsleven, de overheid en bij kennis-, wetenschap- en onderzoeksinstellingen. 
Ruim 25 jaar brengt STATISTICA data tot leven. Dit stelt klanten in staat om een scherp inzicht te verkrijgen, keuzes te maken gebaseerd op feiten en de juiste plannen te ontwikkelen voor de toekomst.
STATISTICA biedt een moderne gebruikersinterface, welhaast onbeperkte functionaliteit en uitgebreide data visualisatie mogelijkheden.
In de publicatie Forrester Wave; Big Data Predictive Analytics Solutions, Q1 2013 is STATISTICA beoordeeld als een strong performer met een opvallende score op het vlak van architectuur, openheid, schaalbaarheid en algoritme ondersteuning.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Jakob Brons - tel: 055 366 3034, e-mail:
statsoft@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten