woensdag 15 mei 2013

Pegasystems benoemt Derk-Jan Brand tot Director Benelux



Amsterdam, 15 mei 2013 – Pegasystems, marktleider op het gebied van Business Process Management (BPM) en Case Management (CM) en vooraanstaand leverancier van Customer Relationship Management (CRM)-oplossingen, benoemt Derk-Jan Brand tot Director Benelux. In deze functie is Brand verantwoordelijk voor het strategische beleid en de bedrijfsvoering van Pegasystems in de Benelux.

Derk-Jan Brand (53) beschikt over jarenlange ervaring als manager bij enkele vooraanstaande bedrijven. Voordat hij bij Pegasystems in dienst trad, was hij Managing Director Benelux bij Adobe Systems. Daarvoor was hij Manager Enterprise Content Management Benelux binnen de IBM Software Group (na de overname van FileNet, marktleider in software voor het beheren van content en bedrijfsprocessen).

Derk-Jan Brand: “De Pegasystems-propositie en -aanpak zijn dermate onderscheidend dat organisaties daadwerkelijk in staat zijn om zelfs in lastiger tijden nieuwe klanten te werven en in korte tijd kosten in de operatie te verlagen. Resultaten die wij zien bij ‘leading brands’ zijn verbluffend.”

Pegasystems, Viñoly Building, Claude Debussylaan 20b, 1082 MD Amsterdam
Telefoon: 020 3057490, Website: www.pega.com

Over Pegasystems
Pegasystems biedt toonaangevende organisaties een vernieuwende manier om hun klantervaring te optimaliseren en operationele processen te automatiseren. Onze gepatenteerde Build for Change ®-technologie stelt zakelijke gebruikers in staat om bedrijfskritische systemen te creëren en te ontwikkelen. Pegasystems is marktleider in Business Process Management en Case Management en staat ook als leider van Customer Relationship Management-software in rapporten van toonaangevende analisten. Meer informatie over Pegasystems is te vinden op: www.pega.com.

Voor redactionele informatie, een interview of een portretfoto:
Influx PR – Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

















Derk-Jan Brand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten