dinsdag 7 mei 2013

Solipsis en gemeente Almere organiseren QlikView-seminar



Brakel, 7 mei 2013 – Op 29 mei as. organiseert ICT-dienstverlener Solipsis in samenwerking met de gemeente Almere het seminar ‘Integraal sturen met QlikView’. André Drenth, BI-projectmanager bij de gemeente Almere, zal laten zien hoe in zijn organisatie wordt gestuurd op doelstellingen. Daarnaast geeft hij bijvoorbeeld ook antwoord op de vraag hoe vastgestelde managementinformatie op een goede manier beschikbaar komt. Verder worden er demonstraties van QlikView gegeven. Het seminar vindt plaats bij de gemeente Almere en is voor gemeenteambtenaren kosteloos bij te wonen.

Programma

13:00 uur:         Welkom & programma
13:30 uur:         Gemeente Almere in 2015: van proactief beleid naar prognoses
14:00 uur:         Demo 1: Financieel
14:30 uur:         Pauze
14:45 uur:         Demo 2: Belastingen of Klantcontactcentrum of Stadsreiniging
(definitieve onderwerp wordt besloten na stemming door de aanwezigen)
15:15 uur:         Afsluiting
15:30 uur:         Hapje & drankje
16:00 uur:         Einde

Agenda-informatie

Datum:                         29 mei 2013
Locatie:                        Stadhuis Almere
Start:                           13:00 uur
Afsluiting:                     15:30 uur met hapje en drankje
Kosten deelname:         geen kosten

Meer informatie over het programma of aanmelden via de website van Solipsis Performance Management.

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Performance Management, ICT-beheer en Enterprise Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Holland House en IntraData behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsis.nlwww.hollandhouse.com en www.intradata.nl.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens, telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten