vrijdag 14 juni 2013

I.R.I.S. versterkt het team met twee nieuwe medewerkers



Meerssen, 14 juni 2013 –  I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft twee nieuwe collega’s in dienst genomen. Dudley Esajas is aangesteld als business developer. In deze functie zal hij zich inzetten om nieuwe business te genereren met een focus op de marktsegmenten banking, accountancy en legal. Danny Langeveld wordt als technisch consultant verantwoordelijk voor interne standaardisatie op het gebied van development.

Dudley Esajas (37) begon zijn loopbaan als systeembeheerder, maar rolde daarna de commercie in. In zijn laatste functie als business developer bij Realworld Systems ontwikkelde Esajas nieuwe diensten, waaronder workflowmanagement met betrekking tot schadeafhandeling. “Ik heb veel ervaring opgedaan met het succesvol lanceren van nieuwe diensten, maar nu zou ik ook graag de opvolging ervan meemaken. Ik heb hoge verwachtingen van onze kansen binnen de wereld van corporate banking in samenwerking met onze partners. Legal en accountancy beschouw ik als ‘business as usual’ voor I.R.I.S. Ik verwacht daarom veel te leren van mijn collega’s om onze USP’s ook over te brengen aan nieuwe klanten binnen deze segmenten.”

Danny Langeveld (30) kwam na zijn studie in dienst bij KEMBIT als developer. Op detacheringsbasis kwam hij bij veel grote bedrijven om software te ontwerpen en ontwikkelen. “Bij I.R.I.S. word ik onderdeel van het ontwikkelteam, waar ik me richt op de standaardisatie van frameworks van componenten en modules. Zo worden ze herbruikbaar en kunnen we op die manier de benodigde tijd voor ontwikkelwerk verkorten. Ik kijk er erg naar uit om in deze afwisselende baan bij I.R.I.S. te beginnen.”
 
I.R.I.S. Nederland BV –  Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail: info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com - www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.




Dudley Esajas                                                                                                  Danny Langeveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten