woensdag 3 juli 2013

HedraTech Int. en Italiaanse specialist in stoomketels Mingazzini sluiten BeNeLux partnerovereenkomst

Apeldoorn, 3 juli 2013 – HedraTech Int. en Mingazzini zijn met ingang van 1 juli 2013 een samenwerking aangegaan waarbij HedraTech verantwoordelijk wordt voor de verkoop en technische support van de industriële verwarmings- en stoomketels van Mingazinni in de BeNeLux. Alle producten worden op maat ontwikkeld volgens de specifieke industriële behoeften, zoals energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen (NOx reductie). Een aantal sectoren waar Mingazzini zich specifiek op richt zijn: food, papier, chemicaliën, ziekenhuizen, wasserijen, houtverwerking, energieproductie en textiel. 


Mingazzini s.r.l. vindt zijn oorsprong in de Po-vlakte, waar de eerste levensmiddelenconservering- en  zuivelindustrieën zich ontwikkelden. Dit leidde tot een groeiende behoefte aan stoom binnen industriële verwerkingsprocessen. Sinds 1929 legt Mingazzini zich toe op de productie van industriële verwarmings- en stoomketels, ketels voor warm en oververhit water, stoomopslagtanks, warmtewisselaars en ontgassers. 
“Met een partner als HedraTech versterken wij onze positie in de Benelux-markt en kunnen we onze activiteiten in deze regio verder uitbreiden. HedraTech beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met stoom- en condensaatsystemen binnen de papier- en karton- en golfkartonindustrie in de Benelux, Duitsland en Scandinavië”, aldus Ugo Mingazzini, Vice President Sales bij Mingazzini s.r.l. 

“Dankzij het partnership met Mingazzini s.r.l.  kan HedraTech een aantal kwaliteitsproducten aan zijn portefeuille toevoegen. Daarmee kunnen we klanten voorzien van betrouwbare, energetisch zuinige duurzame stoominstallaties die voldoen aan de nieuwste normen voor NOx-reductie”, aldus Gerrit Schepers, directeur/eigenaar HedraTech Int. “Bovendien betekent de komst van Mingazinni op de BeNeLux-markt een aanwinst omdat hiermee een ervaren aanbieder op dit gebied de keuzemogelijkheden vergroot.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten