donderdag 18 juni 2015

Transform Data: EIM, Cloud en Mobility sterke troef onder noemer ‘Business First, Users First'








Transform Data International combineert
Mobility met ECM-oplossingen

Maastricht, 18 juni 2015 -- Transform Data International biedt, na het samengaan met de SharePoint- en ECM-specialist E-motion, EIM, Cloud en Mobility aan voor onder andere de zakelijke dienstverlening en de zorg. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en de eindgebruikers zorgt Transform Data op basis van gerenommeerde softwareproducten voor contextgebaseerde werkomgevingen die - organisatiebreed - informatie en processen integreren. Daarbij maakt het niet uit welk (mobiele) apparaat wordt gebruikt.
Transform Data helpt organisaties hun dossiers en processen op een eenvoudige en intuïtieve manier digitaal te beheren en compliant en efficiënt te laten zijn door (weder)verkoop en implementatie van ECM (Enterprise Information Management), Mobility en Cloud-oplossingen. Daardoor kunnen organisaties zowel de productiviteit van hun medewerkers alsook de waardeketen optimaliseren.
Partners en ondersteunende producten "Organisaties hebben steeds meer de behoefte om (deelinformatie van) de cases en dossiers van klanten onderling of met deze klanten te delen", stelt Vince van de Weijer, General Manager van Transform Data. "Daarvoor zijn niet alleen goede afspraken nodig, maar moet bijvoorbeeld ook de beveiliging en autorisatie goed geregeld zijn. De verschuiving van de werkplek - van kantoor naar ‘overal' - zorgt er daarnaast voor dat Cloud en Mobility binnen elke organisatie actuele onderwerpen zijn. Met de keuze van onze partners hebben we daar sterk rekening mee gehouden."  
Transform Data is georganiseerd volgens het open innovatie netwerkmodel. Er is een respectabel aantal partners dat met hun specifieke oplossingen direct aansluit op de geïntegreerde aanpak. Voor veel professionele dienstverleners vormen SharePoint, Office365 en de cloud-infrastructuur de basis van de innovatie die nodig is om klanten te ondersteunen.
Microsoft is daarom een van de technologiepartners voor EIM, Cloud en Mobility. De producten van DocsCorp bieden geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken software die documenten kan vergelijken, metadata kan opschonen, PDF's creëren en beschermen en biedt OCR-technologie die ervoor zorgt dat alle documenten doorzoekbaar zijn in een ECM-oplossing. Accellion (mobile content management Solutions), Sitrion (high-class social intranet en mobility solutions specifiek voor SharePoint en SAP), RecordPoint (records managementmogelijkheden voor Microsoft SharePoint en Office 365), Open Line (ontwikkeling en beheer ICT-infrastructuren en Cloud Solutions) en NDL(mobiele applicaties specifiek voor medewerkers binnen de zorg) zijn daarvan goede en innovatieve voorbeelden.
Het Repstor productportfolio is een belangrijk onderdeel binnen de ECM-projecten die door Transform Data worden uitgevoerd. Repstor-producten zorgen voor ECM-adoptie. Repstor stelt eindgebruikers in staat op een eenvoudige en intuïtieve manier te werken met meerdere content repositories via de vertrouwde Microsoft Outlook interface.
Alan McMillen, CEO van Repstor: "Door de samenwerking met Transform Data hebben wij onze marktpenetratie verder uitgebreid in de Benelux en Nordics regio. Dit partnerschap zorgt ervoor dat we ons gezamenlijk in deze belangrijke regio's ontwikkelen. Het biedt effectieve lokale ondersteuning voor Repstor in deze regio's. Het Repstor assortiment blijft zich ontwikkelen vanuit het ethos waarmee het bedrijf werd gebouwd: ‘tevreden gebruikers'. We creëren producten die intuïtief en vertrouwd zijn voor gebruikers. Transform Data streeft dat ook na: de productiviteit van gebruikers te verhogen - een goede basis voor onze bedrijven om samen te werken."
‘Best practices' voor ‘Business First, Users First' Het managementteam van Transform Data - Walter Henrard en Vince van de Weijer - heeft ruime ervaring op het gebied van ECM/SharePoint en Mobility.
Vince van de Weijer, General Manager van Transform Data: "De slogan van Transform Data luidt: ‘Business First, Users First'. Organisaties moeten steeds sneller transformeren om in te spelen op de (globale) verschuivingen. Technische innovaties gaan steeds sneller; wij helpen organisaties bij hun bedrijfsmatige transformatie waarbij de technologie als ‘enabler' wordt gebruikt."
Walter Henrard, CTO (Chief Technology Officer) bij Transform Data vult aan:"Onze ervaring wenden we aan om te komen tot innoverende en succesvolle oplossingen voor onze klanten. Door het toepassen van ‘best practices' en het integreren van bewezen technologie van onze partners zijn we in staat hoog kwalitatieve, kostenefficiënte applicaties te implementeren met een goede toekomstbestendigheid."
Henrard en Van de Weijer worden ondersteund door een Advisory Board met daarin onder andere René Beulen die veel ervaring heeft binnen de (internationale) professionele en financiële dienstverlening. De afgelopen twintig jaar was René onder meer als oprichter betrokken bij Morningstar Systems (I.R.I.S. Nederland) en begeleidde succesvol diverse start ups.
Over Transform Data International Transform Data gaat uit van contextgebaseerde systemen op basis van het ‘Business First, Users First'-principe. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en de eindgebruikers creëert Transform Data op basis van gerenommeerde softwareproducten een omgeving die gestructureerde data, ongestructureerde data en beheerde activiteiten samenbrengt in een intuïtieve gebruikersinterface. Daarbij maakt het niet uit welk apparaat wordt gebruikt.
Transform Data richt zich op een brede doelgroep, maar heeft een specifieke focus op de zakelijke en financiële dienstverleners en de zorg.
De oplossingen van Transform Data zorgen voor het optimaal gebruik van informatie binnen organisaties; bijvoorbeeld bij besluitvormingsprocessen of dagelijkse (mobiele) processen waarbij de beschikbaarheid van accurate gegevens ondersteunend is. Transform Data helpt organisaties de totale productiviteit van hun medewerkers te optimaliseren.



  
Vince van de Weijer, General Manager
Transform Data

Walter Henrard, CTO
(Chief Technology Officer)
Transform Data




















Voor redactionele informatie, illustraties of een interview:
Influx PR, Jakob Brons, tel: 055 366 30 34, e-mail: TransformData@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten