dinsdag 16 juni 2015

Uitzendproces van DIT Holding volledig digitaal met IntraOffice van IntraData

Uitzendproces van DIT Holding volledig digitaal met IntraOffice van IntraData

Schiphol-Rijk, 16 juni 2015 –  Uitzendorganisatie DIT Holding  heeft IntraOffice in gebruik genomen om het uitzendproces volledig te digitaliseren. Met IntraOffice, de digitaliseringsoplossing van IntraData (onderdeel van Solipsis Document Management) kan DIT Holding  papiervrij communiceren met uitzendkrachten en inleners . Via een moderne interface kunnen documenten eenvoudig met de smartphone worden voorzien van een rechtsgeldige digitale handtekening. Het resultaat: snelheid en efficiency in het proces, betere controle en minder papier.

DIT Holding bestaat ruim 20 jaar en is een verzameling van verschillende bedrijven binnen de uitzendbranche zoals: DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling, Primajob Uitzendbureau en The Pay Roll People. DIT levert flexibel Nederlands en buitenlands personeel voor de bouw, metaal, techniek en industrie via detachering, uitzenden en payrolling.

Niels Paardekooper, Algemeen Directeur DIT Holding: “Bij het inschrijven en plaatsen van personeel kwam nog altijd veel papier kijken. Contractbevestigingen werden voorheen, voorzien van een handgeschreven handtekening, per post verstuurd met daaraan gekoppeld veel printen en handmatige administratie.  De oplossing van IntraData levert voor ons enorme voordelen op  in termen van het versnellen van het plaatsingsproces, reduceren van fouten, besparing op papier en postzegels. Ook voor de controlerende en auditerende instanties zijn onze  processen veel beter op orde. Het uitsparen van papier zorgt bovendien voor een aanzienlijk lagere belasting van het milieu, wat aansluit op ons MVO-beleid.”

Over de samenwerking met IntraData is Paardekooper vol vertrouwen. “IntraData heeft zijn belofte waargemaakt en dat gebeurt helaas niet vaak in automatiseringsland, heb ik zelf ervaren. Het inregelen van het proces is heel efficiënt en goed verlopen. Op dit moment zijn we bezig met de uitrol. We zitten nu op zo’n 40% maar verwachten binnen nu en vier weken volledig te zijn uitgerold binnen de hele organisatie. Voor de toekomst staat de automatisering van nog meer processen gepland.”


Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: “Met het in gebruik nemen van IntraOffice zet ook DIT een concrete stap voorwaarts in het papiervrij communiceren met flexkrachten en inleners. Papier is niet meer van deze tijd en de maatschappelijke acceptatie om over te stappen naar digitaal is ruimschoots aanwezig. Papier is bewerkelijk, kostbaar en niet duurzaam. Door IntraOffice wordt 100% papiervrij communiceren met flexkrachten en inleners heel eenvoudig. Documenten zijn digitaal beschikbaar via het internet en kunnen eenvoudig via de smartphone rechtsgeldig worden ondertekend. IntraOffice voorziet in een moderne internetgebaseerde oplossing die eenvoudig samenwerkt met bestaande bedrijfsapplicaties.”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten