woensdag 30 september 2015

Gøran Andersson treedt toe als Director of ISV Market Development OdinOdin versterkt zijn ISV marktontwikkeling
Gøran Andersson treedt toe als Director of ISV Market Development

Apeldoorn (NL) / RENTON, WA – 30 september 2015 – Odin heeft Gøran Andersson benoemd tot Director of ISV Market Development. ISV cloudoplossingen zijn de sleutel voor de adoptie van Odin Service Automation en hebben er voor gezorgd dat APS, het open API platform for cloud service delivery van Odin, de ‘de facto’ industriestandaard is.

In zijn nieuwe functie is Gøran verantwoordelijk voor het leiden van de go-to-market-activiteiten van het bedrijf met het serviceprovider kanaal en het Odin ISV-ecosysteem èn het cultiveren van de relatie tussen de service providers. Daardoor is het voor hen makkelijker om hun oplossingen te implementeren en service-updates te beheren.

Gøran Andersson heeft meer dan 15 jaar ervaring in de hosting- en serviceprovider-industrie. Voordat hij bij Odin in dienst trad was Gøran Director of Partner Cloud bij Microsoft Western Europe. Daar was hij verantwoordelijk voor de go-to-market-activiteiten voor het hosting serviceprovider kanaal.

Gøran Andersson
“Met verwachte wereldwijde inkomsten uit clouddiensten via kleine en middelgrote bedrijven (MKB) van $ 125 miljard in 2016 is geen ander bedrijf dan Odin globaal beter gepositioneerd om de verschuiving naar de cloud van het MKB te ondersteunen ,” stelt Gøran Andersson. “Dankzij APS - met meer dan 500 applicaties en gebruikt door bijna 300 cloud serviceproviders - krijg ik de kans om de huidige en toekomstige partners van Odin ondersteunen. Mijn prioriteiten zijn hen te helpen hun strategie uit te voeren met het Odin ISV Accelerate-programma zodat ze de ‘time to market’ kunnen versnellen voor de lancering van nieuwe clouddiensten via OSA en hen te ondersteunen om de nieuwe diensten zo snel mogelijk winstgevend maken.Over Odin
Odin levert de software die de mogelijkheden van het cloud-ecosysteem ten volle benut; van kleine en lokale hosters tot een aantal van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven. Door de samenwerking met Odin krijgen serviceproviders toegang tot branche-expertise, een overzicht van de meest gevraagde cloudapplicaties en de meest uitgebreide selectie van software inclusief web-server management, servervirtualisatie, geautomatiseerde provisioning en facturering. Met kantoren in 15 landen ondersteunt Odin (onderdeel van Parallels) meer dan 10.000 serviceproviders bij het leveren van applicaties en clouddiensten aan meer dan 10 miljoen bedrijven in het MKB. Voor meer informatie:
www.odin.com, volg ons op Twitter of like ons op  Facebook.

Voor redactionele informatie of foto:
Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, e-mail: odin@influx-pr.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten