dinsdag 22 september 2015

Lars Ernsting nieuwe Account Executive Banking bij Pegasystems

Pegasystems heeft Lars Ernsting (48) aangesteld als account executive Banking. Ernsting komt het team van Pegasystems versterken en gaat de mogelijkheden van Pega inzetten om toegevoegde waarde te bieden binnen de financial services sector waar nog veel potentieel te behalen is in het verbeteren van customer experience en digitale transformatie.

Lars Ernsting is sinds 1995 werkzaam in financial services als consultant, account executive en practice manager, zowel lokaal als internationaal bij onder andere Microsoft, Atos, Capgemini en Ernst & Young.

“Net als veel andere sectoren zitten ook de banken sinds een aantal jaren in een transformatieproces waarin de klant steeds meer centraal staat”, aldus Lars Ernsting. “Ten opzichte van de traditionele bankwereld waarin de producten en processen leidend waren verschuift de focus naar optimalisering van klantbeleving en omnichannel. Pega is als geen ander in staat om een brug te slaan tussen deze werelden en de klantbeleving te verbeteren, de relatie te optimaliseren en de klantwaarde te verhogen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn klanten deze transitie in te zetten en succesvol te maken.

Derk-Jan Brand, director Pegasystems Benelux: “De jarenlange ervaring van Lars Ernsting

op het gebied van financial services en het begeleiden van klanten bij grote transities, betekent een aanwinst voor Pega om de groei binnen de financial services markt in Nederland te continueren.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten