donderdag 8 juni 2017

Pegasystems huldigt partners tijdens PegaWorld 2017 op het gebied van klantsucces, groei en thought leadership

Pegasystems maakte tijdens het jaarlijkse PegaWorld congres in Las Vegas (4-7 juni) de winnaars bekend van de Pega Partner Awards 2017. Met deze onderscheidingen eert Pegasystems partners die op uitzonderlijke wijze hebben bijgedragen aan klantsucces, groei en thought leadership door de inzet van Pega’s customer engagement oplossingen.

Pegasystems´ global ecosystem van alliantie partners koppelt Pega-oplossingen aan de marktkennis, vaardigheden en best practices van partners die bedrijven helpen om zakelijke successen te realiseren. De onderscheidingen van dit jaar omvatten vier categorieën: ‘partner van het jaar’, ‘klantsucces’, ‘groei’ en ‘thought leadership. De winnaars van dit jaar zijn:

Partner van het Jaar
·       Accenture, voor de uitmuntende bijdrage aan het algehele klantsucces van Pega´s volledige applicatieportfolio, waaronder Pega robotics en kunstmatige intelligentie (AI).

Klantsucces
·        Accenture: op het gebied van Implementation Quality, vanwege hoge algehele implementatiekwaliteit door uitstekend beheer, project management en DevOps.
·        Cognizant: op het gebied van Practice Breadth and Depth, vanwege praktisch leiderschap en aanvullende gecertificeerde bronnen.
·        TCS: op het gebied van Advanced Practice Development, vanwege een leidende rol in verbreding van certificaten en uitbreiding van gecertificeerde bronnen.

Groei
·        Infosys: op het gebied van Business Development, vanwege uitstekende samenwerking op het gebied van licentieverkopen en een groeiende pipeline.
·        Capgemini: op het gebied van Pega Implementation Practice, voor de snelle groei van Pega implementatiecapaciteit, het aantal certificeringen en het aanwerven van nieuwe resources.

Thought Leadership
Comet, a Merkle Company: op het gebied van Customer Engagement, vanwege uitzonderlijk goed gebruik van Pega´s marketing en decionising oplossingen die toonaangevende bedrijven helpen om zeer goede customer engagement te realiseren.
·        Accenture: op het gebied van Future of Work, vanwege het tot stand brengen van de snelst groeiende Pega Robotic Automation toepassing en het continu investeren in de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden. 
·        EY: op het gebied van Future of Work, door het voortouw te nemen bij de integratie van robotics in de BPM servicecentra en continu te investeringen in nieuwe skills.
·        Virtusa, op het gebied van Agile Enterprise, vanwege uitstekende inzet van het Pega® Platform waardoor toonaangevende organisaties kunnen inspelen op snel veranderende bedrijfsbehoeften.


“Onze samenwerkingspartners hebben het afgelopen jaar flinke resultaten geboekt waardoor onze klanten hun investeringen in technologie maximaal hebben kunnen inzetten voor de transformatie van hun bedrijfsvoering”, aldus Ken Colson, vice president global alliances bij Pegasystems. “De winnaars van de Pega Partner Awards van dit jaar voorzien klanten van innovatieve oplossingen waardoor ze beter in staat zijn om lange termijn groei en transformatie te realiseren.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten