dinsdag 22 augustus 2017

Gemeente Rotterdam kiest voor Doxis Informatiemanagers


PERSBERICHT
Den Haag, 22 augustus 2017

Gemeente Rotterdam kiest voor Doxis Informatiemanagers
‘Gevonden: de beste inrichtings- en implementatiepartner van Alfresco voor Rotterdam Perceel C.’
Gemeente Rotterdam heeft na een Europese aanbestedingsprocedure haar beste inrichtings- en implementatiepartner van Alfresco voor het verandertraject (Perceel C) gevonden: Doxis Informatiemanagers!
Doxis gaat de gemeente Rotterdam begeleiden bij de implementatie van het concernbrede Alfresco DMS en het levert daarbij ook de benodigde flexibele inzet. De raamovereenkomst betreft een periode van 1,5 jaar en deze gaat in per 1 september 2017. Daarna kan de raamovereenkomst twee keer verlengd worden met respectievelijk 18 en 24 maanden.

De gemeente Rotterdam wil snel en eenvoudig digitaal kunnen samenwerken en richt hiervoor een concernbreed Document Management Systeem (DMS) op basis van Alfresco in. Hierbij is het belangrijk dat alle medewerkers niet alleen wéten hoe het werkt maar dit ook dóén! Doxis gaat de gemeente Rotterdam hierbij ondersteunen.

Amber Tempelman, Programmamanager GERS (Gedigitaliseerd En Rotterdams Samenwerken) bij de gemeente Rotterdam: “De verandering naar digitaal samenwerken zal een grote impact hebben op de organisatie. De voorgestelde aanpak van Doxis sluit goed aan bij de pragmatische mentaliteit van Rotterdam. Dat is voor ons van grote toegevoegde waarde. We zien uit naar een productieve samenwerking.”

Max Beekhuis, directeur Doxis: “We zijn enorm trots op ons partnership met de gemeente Rotterdam. Het is een zeer interessant traject. Gemeente Rotterdam stelt de mens, de vakman, centraal. Processen en systemen zijn ondersteunend. Onze visie ‘Als digitaal mensenwerk wordt’ sluit hier helemaal bij aan.”

Over Doxis
Doxis is een landelijk opererende, dienstverlenende netwerkorganisatie. Onze 100 professionals -HBO/WO- zijn gespecialiseerd in het structureren en ordenen van informatie. Al ruim 100 jaar helpen wij vakmensen en organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die is opgeslagen in hun werkprocessen.

Einde persbericht


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Doxis Informatiemanagers
Nicolette Teunissen, Senior Accountmanager

T: 070-317 71 72              M: (0)6-26 146 664         E: nicolette.teunissen@doxis.nl                www.doxis.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten