maandag 9 oktober 2017

ConnectingTheDots nieuwe naam voor ID interactive


Duidelijke profilering op Product Information Management en eCommerce software dankzij great product content

Zwolle, 6 oktober 2017 – Met de opening van de nieuwe locatie en de onthulling van het nieuwe brand, is ConnectingTheDots vanaf nu de voortzetting van het tienjarige ID interactive. Het merk ConnectingTheDots past beter bij de huidige doelstelling van het bedrijf en past perfect op de nieuwe positionering.  De ambitie van ConnectingTheDots is om op het gebied van product informatie management en e-commerce de passende oplossing te bieden voor brand owners, wholesale en retail.
De feestelijke opening en ‘rebranding’ naar ConnectingTheDots werd verricht door René de Heer, wethouder in Zwolle, met onder andere Economie in zijn portefeuille.

De ‘rebranding’ van ID interactive naar ConnectingTheDots past volledig binnen de ervaringen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgedaan en het innovatieve vermogen en de ambities.
De opening van ons nieuwe kantoor is een mijlpaal in ons bestaan. Die hebben we ook aangegrepen om een passender bedrijfsnaam te introduceren! ConnectingTheDots staat niet alleen voor wat wij doen, het is ook een naam die omvat wie we zijn”, zegt Arnout Schutte, Managing Director ConnectingTheDots. “Het impliceert verbinding. Maar bij ons gaat het verder dan dat(a). We hebben collectief een fascinatie – noem het een obsessie - voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij voor vele vraagstukken op het gebied van productinformatie management en e-commerce de passende oplossing bieden.”
ConnectingTheDots is ervan overtuigd dat great product content bedrijven helpt groeien. Immers, unieke product content zorgt ervoor dat producten beter gevonden worden, klanten de juiste productinformatie krijgen en verleid worden tot aankoop. Echter, het maken van great product content is mensenwerk en kan enkel ontstaan vanuit rust en controle.
Arnout Schutte: “Daarom faciliteren wij niet alleen de verbinding, wij interpreteren ‘m ook. We onderzoeken en analyseren bij elk nieuw project wat er met elkaar verbonden moet worden op technisch én op menselijk vlak. ConnectingTheDots schept eerst orde in chaos, verbindt en blijft dichtbij. Once we connect, we stay connected.”
Ontwikkelen toekomstbestendige software
Een one size fits all-systeem leveren en de klant daar succes mee wensen, doen wij dus niet”, vult Max Schrevelius, Commercial Director, aan. “Product management en e-commerce bedrijven blijft namelijk teamwork. Onderzoeken welke configuratie een bedrijf nodig heeft, en deze implementeren op basis van standaard software, wél. Pas als alle afdelingen samenwerken aan product content creatie worden er echte successen geboekt.”
“Wij zien PIM namelijk als een voorwaarde. Een betrouwbare en consistente bron voor product content in een organisatie. Vanuit deze basis ontstaat rust. Wat de mogelijkheid biedt tot creatie van great product content. Die inspireert de doelgroep en verleidt tot aankoop.”

Elke geïmplementeerde PIM-oplossing maakt gebruik van dezelfde standaardsoftware. De inrichting is per klant verschillend om zo de belangrijke voorwaarde te creëren dat alle betrokken afdelingen binnen een organisatie samenwerken aan great product content creatie.
PIMeCommerce is er voor zowel B2B als B2C; een e-commerce oplossing inclusief PIM, bedoeld voor high traffic webshops. Op basis van een beheeromgeving inclusief PIM kunnen meerdere webshops worden geëxploiteerd. En niet onbelangrijk voor internationale ambities; PIMeCommerce kan meertalig worden ingericht.
Vanuit het nieuwe kantoor en onder de nieuwe vlag heeft ConnectingTheDots voor vrijwel elk vraagstuk op het gebied van productinformatie management en e-commerce, uiteindelijk een oplossing. Een oplossing die klanten controle en rust geeft.



ConnectingTheDots - Nervistraat 2 - 8013 RS Zwolle - Tel: 088 - 600 5900 - ConnectingTheDots.nl -  E-mail: info@ConnectingTheDots.nl

Over ConnectingTheDots
ConnectingTheDots ontwikkelt en implementeert Product Information Management en eCommerce software voor B2B en B2C. 
De softwareoplossingen van ConnectingTheDots stellen organisaties in staat hun product content te verbeteren en te optimaliseren. Het is de weg naar great product content, waarmee een bedrijf, zo is onze overtuiging, kan groeien. Immers, optimale product content zorgt ervoor dat producten gevonden worden, klanten de juiste productselectie maken en overgaan tot aankoop. ConnectingTheDots helpt graag bij de creatie van great product content, die samen met PIMeCommerce software garant staat voor succes.
Enkele klanten die gebruik maken van onze oplossingen zijn Accell Group, Azerty, Sound United, KPN, kleertjes.com, Jan Linders Supermarkten en Welkoop.
Meer informatie: ConnectingTheDots.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail:
CTD@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten