maandag 16 oktober 2017

SER stijgt naar de “Visionairs”

Persbericht                             


Nieuw Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms*
SER stijgt naar de “Visionairs”
Amsterdam / Berlijn, 16 oktober 2017 - De SER Group is nu een "Visionair" in Gartner's 2017 Magic Quadrant voor Content Services Platforms (CSP). Als Europa's grootste leverancier voor enterprise content management en een wereldwijde leider, is de SER Group met zijn sterke visie, geavanceerde softwareoplossingen en een zeer solide, unified technologisch platform gestegen tot het niveau van Visionair in het Gartner CSP Magic Quadrant. Alle SER-contentdiensten maken gebruik van een uniform metadata-management. De SER Group ziet zijn positionering als een Visionair in het Magic Quadrant voor CSP, voorheen bekend als het Magic Quadrant voor Enterprise Content Management, als een aanzienlijke verbetering.
Visionair in Content Services Platforms
SER's Doxis4 Content Service Bus (CSB) voldoet aan de vereisten van Gartner voor een state-of-the-art content services platform voor ‘use cases’ op het gebied van persoonlijke en teamproductiviteit, records management en compliance, ‘content-centric’ zakelijke applicaties en meer. Marktontwikkelingen tonen aan dat enterprise content management, samenwerking en enterprise file sync en delen, samenkomen als gevolg van de vraag van klanten naar oplossingen die alle gebieden van content diensten dekken. In vergelijking met de zelfstandige ECM- en EFSS-platforms, die wijd verspreid zijn in de markt, is dit soort uniforme platformbenadering een belangrijke onderscheidende factor voor de SER Group. “Gartner's definitie van content services platforms sluit nauw aan bij onze visie en missie”, stelt Gregor Joeris, CTO van de SER Group.
Het Gartner rapport wijst erop dat “het SER Group unified CSP-platform is gebouwd als een geïntegreerde, cross-functional Content Service Bus die inhoudsbronnen, implementatiemodellen en -processen kan verenigen." SER CTO Gregor Joeris is het daarmee eens: “Onze flexibele aanpak stelt klanten in staat om klein te beginnen, maar snel op kunnen schalen door het bouwen van verdere applicaties op hetzelfde platform. Doxis4 is horizontaal en verticaal schaalbaar. Bovendien is het modulair, multi-tenant geschikt en meertalig.”
SER's missie is om mensen, producten en processen met informatie te verbinden. Het streeft ernaar om bedrijven te transformeren naar zakelijke ecosystemen die het delen van informatie met klanten en zakelijke partners vergemakkelijken en hun samenwerkingsprocessen verbeteren naar een gebruiksvriendelijke, veilige en conforme manier. De Doxis4 iRoom combineert bijvoorbeeld content management, samenwerking en file sharing met de native ECM- en BPM-functies van de Doxis4 iECM suite.
Waarom SER en Doxis4 opvallen
Het ontwikkelen van innovatieve, toekomstgerichte en geavanceerde technologie is altijd een ambitieus doel, maar ook een grote kracht van SER geweest. Gartner is het daarmee eens: SER heeft “een sterk trackrecord bij het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en vereenvoudigde gebruikersinterfaces voor het CSP-platform." SER's referentieklanten prijzen de bruikbaarheid en “het gemak en de snelheid van het lanceren en implementeren van het SER-platform bij het gebruik van de ingebouwde mogelijkheden en services."
Bovendien heeft SER een breed scala templates voor verticale en horizontale oplossing klaar voor gebruik. Die zijn allemaal - bijvoorbeeld accounts payable, bankieren, productie, verzekeringen en meer - gebaseerd op de Doxis4 Content Service Bus en bieden klanten nog meer handige toegang tot content- en processervices.
De geïntegreerde, cross-functionele aanpak van enterprise content management, business proces management en samenwerking is gebaseerd op uniforme metadata management op een unified technologisch platform. “Deze holistische digitaliseringsaanpak voldoet aan de huidige eisen en vormt de ruggengraat van ons succes”, aldus Morad Rhlid, Managing Director van SER Solutions International.
*The Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms 2017: Karen A. Hobert, Michael Woodbridge, Joe Mariano, Gavin Tay, 5 October 2017
Gartner Disclaimer:
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
Over de SER Group:
Het bedrijf SER
 • Grootste Europese softwareleverancier voor enterprise content management *
 • Een van de top vijf software-only ECM-leveranciers wereldwijd
 • Door de eigenaar geleid bedrijf
 • Software "Made in Germany"
 • Een "Visionary" in Gartner's Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP)
 • "Strong Performer" in Forrester's ECM Waves™
·         Meer dan 550 medewerkers
 • Meer dan 2,000 klanten wereldwijd; de helft in de DAX 30
 • Grootste ECM-ontwikkelteam in Europa
De Doxis4 software
 • Gestandaardiseerde ECM-software voor grote bedrijven, middelgrote ondernemingen en overheidsdiensten
 • Een uniform ECM-, BPM- en collaboration platform met
  • uitgebreid metadata management
  • talrijke horizontale en verticale oplossingen
  • hybride BPM voor alle bedrijfsprocessen – van ad hoc tot zeer gestructureerd
  • samenwerkingscomponenten voor veilig informatie delen, zowel intern als met externe partners
* Volgens de meest recent gepubliceerde cijfers over de omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal werknemers
Meer informatie: www.ser-solutions.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: ser@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten