donderdag 7 december 2017

SER behoort tot de top 3 - Gartner-technologieanalyse van Content Services Platforms (CSP)

Persbericht

Gartner-technologieanalyse van Content Services Platforms (CSP)
SER behoort tot de top 3
Amsterdam / Berlijn, 7 december 2017 – Doxis4 van de SER-groep scoort goed in alle ‘use cases’ van Gartner's Critical Capabilities voor Content Services Platforms en is zeer geschikt voor grote content-ecosystemen en diverse toepassingsscenario's. De Doxis4 iECM-suite en zijn intelligente services hebben met name hoge scores behaald in de categorieën Classificatie / Categorisatie en Document Capture/Ingestion.
Gartner, internationaal gerenommeerd, publiceerde het ‘Critical Capabilities’-rapport, een aanvulling op het Magic Quadrant voor CSP. Van de 21 wereldwijd toonaangevende systemen die in het rapport werden getest, behaalde SER met Doxis4 de derde plaats. Deze rangorde plaatst SER en zijn technologie niet alleen boven alle andere Europese leveranciers, maar qua niveau ook boven de andere 'Visionaries' en zelfs voor twee van de drie 'leiders' van het Magic Quadrant voor CSP.
Gekwalificeerd om aan speciale behoeften te voldoen
Met 3,66 uit 5 punten voor Critical Capabilities scoort SER aanzienlijk hoger dan Gartners benchmark 3.0-score. Dat betekent dat een aanbod ‘goed is en aan de vereisten voldoet’. Zoals het rapport laat zien, heeft SER's productsuite inderdaad extra functionaliteiten die verder gaan dan de basisvereisten; het is zeer geschikt voor organisaties met geavanceerde behoeften. Gartner analyseert ook de geschiktheid van software voor verschillende scenario’s. Met Doxis4 presteert SER bovengemiddeld in alle use cases en is het een van de weinige die elk scenario op een hoog niveau kan afhandelen. "Als u op zoek bent naar een content services platform dat de naam 'platform' echt heeft verdiend, bent u bij ons aan het juiste adres”, stelt Dr. Gregor Joeris, CTO van de SER Group. Doxis4 ontving bijzonder goede cijfers in de use cases ‘Records Management and Compliance’ en ‘Personal and Team Productivity’.
"Deze zeer positieve evaluatie van Doxis4 - in het bijzonder als je het vergelijkt met de resultaten van grote spelers in de industrie - toont aan dat we technologisch gezien op gelijke voet staan met de internationale bedrijven", zegt Dr. Gregor Joeris. "Dit moedigt ons aan om vast te houden aan onze sterke toewijding om onze producten verder te ontwikkelen. We zijn gemotiveerd om verder te gaan met de integratie van AI-technologieën in onze content services."

‘Visionary’ in Gartner's Magic Quadrant for CSP 2017
In het nieuw gevormde Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2017 dat in oktober werd uitgebracht, plaatste Gartner de SER-groep onder de 'Visionaries'. Dit nieuwe Magic Quadrant voor CSP voegt de eerder gescheiden MQ's samen voor ECM en EFSS (enterprise file sync en share). Als aanvulling op het MQ publiceert Gartner de kritieke mogelijkheden voor Content Services Platforms. Als aanvulling op het MQ, die zich primair richt op het vermogen van een leverancier om de visie uit te voeren en de volledigheid van de visie, worden de Critical Capabilities nader bekeken voor de technologische kenmerken van het aanbod van leveranciers. Gartner analyseert 19 leveranciers uit de Magic Quadrant met in totaal 21 aanbiedingen.
„Critical Capabilities für Content Services Platforms“: Michael Woodbridge, Karen A. Hobert, Gavin Tay, 13 November 2017 (Login or payment required)

Gartner Disclaimer:
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Over de SER Group:
Het bedrijf SER
  • Grootste Europese softwareleverancier voor enterprise content management *
  • Een van de top vijf software-only ECM-leveranciers wereldwijd
  • Door de eigenaar geleid bedrijf
  • Software "Made in Germany"
  • Een "Visionary" in Gartner's Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP)
  • "Strong Performer" in Forrester's ECM WavesTM
  • Meer dan 550 medewerkers
  • Meer dan 2,000 klanten wereldwijd; de helft in de DAX 30
  • Grootste ECM-ontwikkelteam in Europa
De Doxis4 software
  • Gestandaardiseerde ECM-software voor grote bedrijven, middelgrote ondernemingen en overheidsdiensten
  • Een uniform ECM-, BPM- en collaboration platform met
  • uitgebreid metadata management
  • talrijke horizontale en verticale oplossingen
  • hybride BPM voor alle bedrijfsprocessen - van ad hoc tot zeer gestructureerd
  • samenwerkingscomponenten voor veilig informatie delen, zowel intern als met externe partners
* Volgens de meest recent gepubliceerde cijfers over de omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal werknemers Meer informatie: www.ser-solutions.nl
Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: ser@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten