dinsdag 9 januari 2018

Doxis4Cloud scoort een A+ voor onafhankelijke tests voor webbeveiliging

Persbericht                                                                                      
Geavanceerde tests voor webbeveiliging:
Doxis4Cloud scoort een A+ voor onafhankelijke tests voor webbeveiliging
Amsterdam / Berlijn, 9 januari 2018 – Doxis4Cloud, SER’s cloud-oplossing voor enterprise content management (ECM) en business process management (BPM), is met een A+ geslaagd voor de webbeveiligingstests van de onafhankelijke beveiligingsbedrijven Qualys SSL Labs en High-Tech Bridge. Dit is een bewijs van de geavanceerde webbeveiliging van iedere Doxis4Cloud-oplossing en de bewezen veiligheid voor gebruikers die hun content en data opslaan in de cloud of hybride modus.
Geavanceerde tests voor webbeveiliging bevestigen dat Doxis4Cloud veilig is en conform internationale webstandaarden. Doxis4Cloud gebruikt dezelfde strenge beveiligings- en veiligheidsvoorschriften voor haar cloudoplossing en systemen op locatie.
Veiligheid en vertrouwen zijn de pijlers onder elke succesvolle cloudoplossing. Bij SER steken we veel energie in de allerbeste beveiligingsmaatregelen waarmee we onze gebruikers kunnen garanderen dat hun content en gegevens te allen tijde veilig zijn,” zegt Morad Rhlid, Managing Director bij SER Solutions International. “Onze uitstekende, onafhankelijke testresultaten voor webbeveiliging zijn een geweldige ondersteuning om het vertrouwen te winnen van een toenemend aantal klanten dat hun ECM- en BPM-projecten in de cloud wil draaien,” voegt Rhlid toe.
Topresultaten voor SSL en HTTP-beveiliging
Qualys SSL Labs, een niet-commerciële SSL-onderzoeker, waardeert hun SSL-beoordeling voor Doxis4Cloud met een A+. Volgens hun aanpak bestaat de verificatie van het SSL-certificaat en de serverconfiguratie uit drie categorieën (ondersteuning van protocol, ondersteuning voor versleuteling en bestand tegen kwetsbaarheden in protocollen). Daarnaast wordt een reeks aanvullende voorschriften voor serverconfiguratie toegepast. SER behaalde 80 of meer punten van 100 in alle numeriek toegankelijke categorieën en presteerde ook goed op de aanvullende niet-numerieke onderdelen. Op het gebied van certificaat-verificatie behaalde Doxis4Cloud zelfs de score 100 van 100.

Terwijl Qualys SSL Labs zich focust op SSL-beveiliging, richt High-Tech Bridge zich op webserver beveiliging: beveiligingscontroles omvatten een gedetailleerde analyse van HTTP headers en methoden in combinatie met de analyse van webapplicatie cookies. Dit wordt allemaal getest en geanalyseerd overeenkomstig de beveiligings- en privacyvoorschriften voor de webserver en webapplicaties. Tijdens recente tests scoorde SER´s cloudoplossing een A+, wat duidt op een optimale score van 100.

Over de SER Group:
Het bedrijf SER
  • Grootste Europese softwareleverancier voor enterprise content management *
  • Een van de top vijf software-only ECM-leveranciers wereldwijd
  • Door de eigenaar geleid bedrijf
  • Software "Made in Germany"
  • Een "Visionary" in Gartner's Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP)
  • "Strong Performer" in Forrester's ECM WavesTM
  • Meer dan 550 medewerkers
  • Meer dan 2,000 klanten wereldwijd; de helft in de DAX 30
  • Grootste ECM-ontwikkelteam in Europa
De Doxis4 software
  • Gestandaardiseerde ECM-software voor grote bedrijven, middelgrote ondernemingen en overheidsdiensten
  • Een uniform ECM-, BPM- en collaboration platform met
  • uitgebreid metadata management
  • talrijke horizontale en verticale oplossingen
  • hybride BPM voor alle bedrijfsprocessen - van ad hoc tot zeer gestructureerd
  • samenwerkingscomponenten voor veilig informatie delen, zowel intern als met externe partners
* Volgens de meest recent gepubliceerde cijfers over de omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal werknemers Meer informatie: www.ser-solutions.nl
Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: ser@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten