donderdag 11 oktober 2012

IntraData en FlexService sluiten strategisch partnership





Schiphol-Rijk/Hilversum, 11 oktober
2012  IntraData en FlexService zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij FlexService de SAAS- documentoplossing IntraOffice van IntraData geïntegreerd aanbiedt aan FlexService-klanten als aanvulling op het bestaande portfolio. Dit betekent dat alle organisaties die werkzaam zijn in de flexmarkt in staat zijn om het plaatsen van (flex)medewerkers volledig papierloos, rechtsgeldig af te handelen in een persoonlijke, veilige, online omgeving . IntraOffice integreert naadloos en documenten zijn altijd en overal inzichtelijk.

“Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van de werkwijze van FlexService: samen met onze klanten én partners tot de beste oplossing komen op relatief kleine deelgebieden met een groot eindresultaat”, aldus Nardo Lambregts, directeur FlexService.
De aangenomen wetwijziging van juni 2010, maakt het vandaag de dag mogelijk documenten digitaal te ondertekenen. IntraData heeft randvoorwaarden geïmplementeerd in IntraOffice waardoor documenten juridisch rechtsgeldig ondertekend worden met behulp van een ‘digitale handtekening’ en tevens binnen dezelfde omgeving kunnen worden opgeslagen volgens de juridische bewaartermijn. 
Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: “Binnen de uitzendbranche worden op jaarbasis gezamenlijk zo’n  1.400.000 kandidaten geplaatst. Per plaatsing brengt dat gemiddeld zo’n vier poststukken met zich mee. Een kostenpost die jaarlijks de 6 miljoen euro ruimschoots overstijgt. Onze gezamenlijke oplossing leidt naast de substantiële kostenverlaging ook tot voordelen van procesversnelling (snellere inzet uitzendkracht) die in totaal kunnen oplopen tot 65% voordeel ten opzichte van de huidige wijze van werken.”
Humares uit Vlissingen werkt naar volle tevredenheid met IntraOffice. “Dankzij deze applicatie die gekoppeld is aan ons CRM-systeem FlexService is het nu mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen met een juridisch rechtsgeldige handtekening. Deze worden vervolgens opgeslagen in het digitale dossier dat via internet altijd toegankelijk is voor de uitzendkracht door in te loggen op de site. Kandidaten zijn hierdoor eventueel op afstand te bemiddelen”, aldus Sebas Winkel, Kwaliteitsmanager van Humares.
Over IntraData BVIntraData BV is onderdeel van de Solipsis-groep en brengt sinds 1996 het documentmanagement systeem IntraOffice op de markt. Het is de eerste complete oplossing voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dagelijks door meer dan 110.000 gebruikers toegepast, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is actief in 7 landen en beschikbaar 7 in talen. IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Solipsis en Holland House behoren. Voor meer informatie: www.intradata.nl, www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com
Over FlexServiceFlexService is marktleider in gebruiksvriendelijke software voor de flexmarkt. FlexService is de grootste software-organisatie in de flexmarkt die een totaaloplossing biedt aan intermediairs in de flexmarkt. Onze 40 medewerkers werken voor en samen met 300 kleine, middelgrote en grote bureaus die gebruikmaken van de software en dienstverlening. FlexService is onderdeel van de FSGroep Holding die het als haar missie ziet om HR services provider te zijn voor de flexmarkt. Hiertoe zet FSGroep vier labels in: FlexService, PSC | Backoffice Services, Glued, tools to recruit en FlexNieuws. Voor meer informatie: www.flexservice.nl
Noot voor de redactie:IntraData, Influx PR, Gerline van Wijnen, t. 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com
FlexService, Simone de Swart, t. 035 646 44 00  of e-mail: sdswart@flexservice.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten