woensdag 10 oktober 2012

I.R.I.S. Nederland breidt uit met nieuwe internationaal projectmanager


I.R.I.S. Nederland breidt uit met nieuwe internationaal projectmanager


Meerssen, 10 oktober 2012 –  I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft een nieuwe internationaal projectmanager in dienst genomen. Dave Cloudt zal in deze functie (inter)nationale projecten op het gebied van documentmanagement – gebaseerd op de producten van Autonomy en OpenText – gaan leiden. Verder zal Cloudt meewerken om de Project Management Organisatie (PMO)-processen binnen I.R.I.S. te optimaliseren.

Dave Cloudt
(35) heeft dertien jaar ICT-ervaring in verschillende branches. Hij begon zijn loopbaan als supportmedewerker bij Atos en is daarna doorgegroeid tot systeembeheerder en technisch ICT-specialist. Hij werkte onder meer voor UPS, KPN en ECM-leverancier BCT. In zijn voorlaatste baan bij KPN Corporate Market leidde Cloudt grote ICT-infrastructuurprojecten, zoals back-upservermigraties, storage-implementaties en –migraties en VMWARE-serverupgrades.

Cloudt heeft als doel voor I.R.I.S. de beste bedrijfsprestaties te realiseren door continu te verbeteren. “Ik verwacht een professionele, open organisatie met korte lijnen waar ik mijn projecten tot een succesvol einde kan brengen. Wat ik belangrijk vind, is klantfocus, prestatiegericht zijn, verwachtingsmanagement, directe communicatie, de werksfeer en teamwerk.”

I.R.I.S. Nederland BV –  Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com - www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.

I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

Dave Cloudt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten