maandag 11 februari 2013

IntraData is verhuisd naar groter kantoorpand


Schiphol-Rijk, 11 februari 2013 – IntraData (onderdeel van de Solipsis-groep) is per 1 februari jl. verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Beechavenue te Schiphol-Rijk. Het nieuwe kantoor biedt meer ruimte om de komende jaren te blijven groeien, conform de positieve marktontwikkeling waarmee IntraData zich met haar document management oplossing IntraOffice momenteel ontwikkelt.

De vraag naar volledig internet gebaseerde oplossingen, die het mogelijk maken 100% papiervrije rechtsgeldige documentafhandeling en -opslag te realiseren tussen een organisatie en
klanten, is sterk aan het toenemen. Simon Kornblum, commercieel manager van IntraData: “IntraOffice is eenvoudig aan te sluiten op vrijwel iedere back-officeapplicatie. Hierdoor kan snel aantoonbare meerwaarde worden geboden in de vorm van substantiële kostenbesparing ten opzichte van documentafhandeling per papier/post (ook voor wat betreft het plaatsen van wettige digitale handtekeningen). Dit leidt bovendien tot een aanzienlijk lagere belasting van het milieu, door uitsparen van print, druk en distributie van papier.”  

“We zijn blij met deze passende nieuwe locatie, met ruimte voor verdere groei. De verhuizing van onze ICT-omgeving is gerealiseerd door onze businessunit ICT-beheer van de Solipsis-groep en is uitstekend verlopen. We zijn in één dag zonder enige productieverstoring overgegaan, inclusief de ingebruikname van een nieuwe telefooncentrale, en alles werkte!”, aldus directeur Goossen de Bruin.
Het nieuwe adres van IntraData is: Beechavenue 30, 1119 PV, Schiphol-Rijk.

Over IntraData BV

IntraData BV is onderdeel van de Solipsis-groep en brengt sinds 1996 het documentmanagement systeem IntraOffice op de markt. Het is de eerste complete oplossing voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dagelijks door meer dan 110.000 gebruikers toegepast, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is actief in 7 landen en beschikbaar 7 in talen. IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Solipsis en Holland House behoren. Voor meer informatie: zie www.intradata.nl, www.solipsis.nl en www.hollandhouse.com.

Informatie voor de redactie en/of een afbeelding van het nieuwe pand:
Influx PR, Gerline van Wijnen, t. 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten