vrijdag 1 februari 2013

IntraData wint met TiP personeelsdiensten/Maintec de DCM Award 2012 voor beste Access & Security-toepassing


Schiphol-Rijk/Ede, 1 februari 2013 – IntraData (Solipsis-groep) en TiP personeelsdiensten/Maintec ontvingen gisteravond tijdens het DCM Awards Dinner de award voor de winnende document management-applicatie in de categorie Access & Security. TiP en Maintec kozen in 2012 voor de innovatieve oplossing van IntraData, gekoppeld met de backofficeomgeving van FlexService, dat een beveiligde online documentomgeving creëerde voor het digitaal afhandelen en archiveren van alle plaatsingsdocumenten. Zij waren daarmee de eerste uitzendorganisaties in Nederland die het traject rondom de plaatsing van flexwerkers volledig papierloos en rechtsgeldig konden afhandelen in een persoonlijke, veilige online omgeving . Met – in de toekomst – ook de mogelijkheid voor opdrachtgevers om direct online te betalen.

Het juryrapport over de winnende applicatie in de categorie Access & Security: “
Flexibiliteit en snel handelen zijn de belangrijkste kenmerken in de uitzendmarkt. TiP personeelsdiensten en Maintec hebben in deze toepassing aangetoond hoe je door digitalisering, vertrouwelijke digitale toegang én de digitale handtekening enorme efficiencyslagen kunt maken in het administratief afhandelen van de inzet van flexwerkers. Een toepassing met grote potentie.”

Alexander Meijers, vanuit Maintec en TiP eindverantwoordelijk voor het project, toont zich blij en trots met de uitverkiezing: “Toen we begonnen met het verder digitaliseren van ons proces, was het een logische stap in ons streven om het onze opdrachtgevers en flexkrachten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je echter naar het eindresultaat kijkt, is het meer geworden dan we verwacht hadden. Inmiddels zijn de meeste van onze opdrachtgevers en flexkrachten al helemaal vertrouwd met het digitaal ondertekenen. Dat is een mooi compliment. En deze verkiezing is natuurlijk de ultieme bevestiging dat we samen met IntraData een mooie en innovatieve oplossing hebben gecreëerd! Dit smaakt naar meer.”

Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: “
Met het winnen van deze award wordt bevestigd dat we op de juiste koers liggen. IntraOffice maakt echt 100% papiervrije rechtsgeldige documentafhandeling en -opslag mogelijk en is eenvoudig aan te sluiten op vrijwel iedere back-officeapplicatie. Hierdoor kan snel aantoonbare meerwaarde worden geboden. IntraOffice leidt direct tot substantiële kostenbesparing ten opzichte van documentafhandeling per papier/post en leidt bovendien tot een aanzienlijk lagere belasting van het milieu, door uitsparen van print, druk en distributie van papier.

DCM Awards 2012
Dit jaar werden voor de tweede keer de DCM Awards georganiseerd: een evenement waarbij de beste toepassingen binnen het vakgebied van Document- en Content Management (DCM) worden verkozen. Voor de toekenning van de prijzen heeft de organisatie de 15 beschrijvingen van de genomineerde toepassingen online gezet op documentwereld.nl en konden de lezers/bezoekers van de site hun stem uitbrengen gedurende twee weken. In die tijd zijn 5183 stemmen uitgebracht door 3128 stemmers. Maar niet alleen de bezoekers van de site konden hun oordeel vellen, ook een achtkoppige jury beoordeelde alle verhalen op basis van een tiental criteria als ROI, innovativiteit, kwaliteit, complexiteit, reproduceerbaarheid enz. Daaruit kwam een puntenaantal naar voren dat werd aangevuld met de stemmen van de lezers volgens een kiesdelersysteem. Het totaal aantal punten bepaalde de winnaars in de vier categorieën.

Over IntraData BV
IntraData BV is onderdeel van de Solipsis-groep en brengt sinds 1996 het documentmanagement systeem IntraOffice op de markt. Het is de eerste complete oplossing voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dagelijks door meer dan 110.000 gebruikers toegepast, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is actief in 7 landen en beschikbaar 7 in talen. IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep, waartoe ook Solipsis en Holland House behoren. Voor meer informatie: zie www.intradata.nl, www.solipsis.nl en www.hollandhouse.com.

Over HumaresDe Humares Groep is opgericht in 1976 en gevestigd in Vlissingen. Zij is gespecialiseerd in het (inter)nationaal ter beschikking stellen van specialistische medewerkers in de technische, industriële en maritieme sectoren. Met locaties en agenten in 20 landen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, een personeelsbestand van 270 vaste en meer dan 3000 uitzendmedewerkers en een omzet van ruim € 100 miljoen in 2011 is Humares een toonaangevende speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt. Tot de Humares Groep behoren de internationale merken Oceanwide, OWI Group en Maintec en de lokale merken TiP  personeelsdiensten (Nederland), NOVA Engineering (Nederland), Impact Interim (België) en TOP Interim (België). Zie ook www.humares.com.

Informatie voor de redactie en/of een afbeelding van de uitreiking:
Influx PR, Gerline van Wijnen, t. 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com
















Fotografie: Giuseppe Toppers | Danto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten