dinsdag 10 september 2013

Pegasystems benoemt Rafe Brown tot Chief Financial Officer en Chief Administrative OfficerAmsterdam, 10 september 2013 - Pegasystems, marktleider op het gebied van Business Process Management (BPM) en leidend leverancier van Customer Relationship Management (CRM)-oplossingen, heeft Rafeal E. Brown (45) aangesteld als Senior Vice President om in de functies Chief Financial Officer en Chief Administrative Officer de afdelingen 'Finance, Legal, IT en Facilities' te leiden.

De heer Brown is met meer dan 20-jaar ervaring een veteraan op het gebied van financiën. Voorheen was hij Senior Vice President in de financiële groep bij Salesforce.com.. Tijdens zijn negen jaar bij Salesforce.com, gaf Rafe Brown leiding aan de treasury en fiscale functies, vastgoed en incassoteams. Voorafgaand aan Salesforce.com werkte hij bij Cisco Systems. Rafe begon zijn carrière in 1991 bij Arthur Andersen.

De heer Brown is een gecertificeerd registeraccountant. Hij studeerde af aan Southern Utah universiteit met een Bachelor's Degree in Accounting en behaalde een Master's Degree in Accounting aan de Brigham Young universiteit. Brown start zijn werkzaamheden bij Pegasystems begin oktober.

"Dat Rafe zijn jarenlange ervaring op het gebied van financieel inzicht in operationele activiteiten nu gaat inzetten voor Pegasystems betekent een enorme aanwinst om de groeicultuur binnen ons bedrijf te continueren," aldus Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems. "Ons management team zal in het bijzonder profiteren van zijn bewezen capaciteiten om hoge groeiniveaus binnen de technologische industrie te helpen behalen en continueren."

"Ik ben verheugd om Alan en het Pegasystems team te gaan versterken. Ze zijn enorm toegewijd op het gebied van innovatie en klantsucces. Dit is een fantastische basisvoor de toekomst", aldus Rafe Brown. "Pegasystems' marktleiderschap en sterke financiële vooruitzichten zijn een geweldige combinatie. Ik kijk uit naar mijn rol om financiële en administratieve functies bij te laten dragen aan de verdere groei en succes van de organisatie."
Pegasystems, Viñoly Building, Claude Debussylaan 20b, 1082 MD AmsterdamTelefoon: 020 3057490, Website: www.pega.com
Over PegasystemsPegasystems biedt toonaangevende organisaties een vernieuwende manier om hun klantervaring te optimaliseren en operationele processen te automatiseren. Onze gepatenteerde Build for Change®-technologie stelt zakelijke gebruikers in staat om bedrijfskritische systemen te creëren en te ontwikkelen. Pegasystems is erkend leider in business process management en staat ook op de ranglijst als leider in customer relationship management-software van toonaangevende analisten. Meer informatie over Pegasystems is te vinden op: www.pega.com.

Voor redactionele informatie:Influx PR - Gerline van Wijnen - tel: 055 366 3034,
e-mail: pega@influx-pr.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten