donderdag 10 oktober 2013

Meest recente release van Pegasystems technologie: ‘Pega 7’ maakt bedrijfstransformatie mogelijk en verbetert implementatietijd met meer dan 30 procent


Pegasystems, marktleider op het gebied van Business Process Management (BPM) en leidend leverancier van Customer Relationship Management (CRM)-oplossingen, heeft de nieuwste release van zijn Build for Change®-platform, Pega 7, gepresenteerd tijdens het Gartner Symposium ITxpo (6 – 10 oktober 2013 in Orlando, Florida). In de nieuwe release zit een aantal verbeteringen en nieuwe mogelijkheden gebaseerd op waardevolle implementatiegegevens bij klanten om het ontwerp en de implementatie van een nieuwe oplossing met meer dan 30 procent te versnellen.

Vanwege de steeds snellere en grotere bedrijfsveranderingen is het voor IT, business en change managers steeds moeilijker om nieuwe en bestaande bedrijfssystemen werkend en relevant te houden. Pega ondersteunt door aanzienlijke verbetering van ‘customer engagement’ en biedt flexibiliteit om producten sneller en winstgevender te produceren, te vermarkten en te verkopen.

Met Pega 7 kunnen medewerkers werkzaamheden ontwerpen, uitvoeren en beheren als fasen in een case (zaakgericht werken). Het brengt cases, procesmodellen en ad hoc werk op een dynamische manier samen waardoor meer flexibiliteit wordt geboden dan ooit met business processen en workflow mogelijk was. De Case Designer is ontworpen voor de business worker, die in een intuïtief scherm doelen en werkwijze vastlegt. De Pega Case Designer zet ideeën direct om in een werkend model, waarmee aan de hand van best practice en voortdurend ‘prototyping’ de applicatie ontstaat. Naast de Case Designer voor de business worker, heeft de business analist de mogelijkheid om cases en processen uit te werken in industrie standaard notaties.

Ten behoeve van uitdagingen als ‘retentie’ en klantacquisitie, voeren de ‘adaptieve’ en ‘voorspellende’ modellen van de Next Best Action Marketing® functionaliteit de complexe strategieën uit op het moment van interactie met de klant. Next Best Action marketing werkt op basis van een centrale decision hub die voor zowel inbound als outbound marketing, via exact dezelfde logica, over alle kanalen een consistente klantervaring waarborgt. Pega biedt een uniforme gebruikerservaring, onafhankelijk van het door de klant gekozen kanaal (web, interactive voice response, call center, tablet, mobiel, sms en e-mail. Eén design voor elk apparaat en elke schermgrootte.

Pega 7 heeft een primeur binnen de industrie voor BPM en CRM-applicaties: ontwerpers hoeven niet langer na te denken over hoe en wanneer gegevens worden opgehaald. Het systeem regelt dit nu declaratief, waardoor de ontwerper zich kan concentreren op de optimalisatie van proces en strategie in plaats van complex datamanagement.

"Het vergt enorme focus op goed ontwerp om het gebruik van steeds krachtigere mogelijkheden eenvoudig en gemakkelijk te maken", zegt Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems. "En dat is precies wat we hebben gedaan met de zevende belangrijke release van ons marktleidende platform. Pega wordt door eindgebruikers ingezet om samen te werken met IT, snel nieuwe strategische oplossingen te leveren en de kloof tussen doelen en uitvoering te verkleinen. Door goed naar onze klanten te luisteren en door het analyseren van hun implementaties ontdekten we mogelijkheden om het gebruik te vereenvoudigen, implementaties te versnellen en fouten te voorkomen. Uit eerste resultaten blijkt dat onze systemen ongeveer 30% sneller geïmplementeerd worden; dat is goed nieuws voor nieuwe en huidige klanten. Het draait uiteindelijk om flexibiliteit, resultaten, nieuwe kansen grijpen en bouwen aan duurzaam concurrentievoordeel."

"Pega is veel meer model-gedreven dan andere platforms; dat is de sleutel om drastisch sneller ontwerp, implementatie en training voor onze klanten te realiseren", aldus Kerim Akgonul, Vice President Product Management bij Pegasystems."Onze Pega 7 release is een doorbraak in het ontwerpen en automatiseren van case management. Data-integratie is nu veel eenvoudiger en sneller; het verbetert de mogelijkheden van onze klanten om hun legacysystemen uit te breiden en te vernieuwen. Ontwerpers zullen versteld staan hoe gemakkelijk multi-platform gebruikersinterfaces kunnen worden gebouwd. We hebben tientallen nieuwe functies toegevoegd om robuustheid, beveiliging en schaalbaarheid te vergroten waaronder multi-tenancy, ondersteuning en hoge beschikbaarheid voor zowel cloud als on-premise."

Overige bronnen:
·         Pega 7 Homepage
·         Pega 7 Infographic
·         Pega 7 Webinars

Geen opmerkingen:

Een reactie posten