maandag 18 april 2016

Solipsis levert Qlik-beheertool exclusief voor Benelux dankzij partnership met Ebiexperts


Brakel, 18 april 2016 - ICT-dienstverlener Solipsis en het Zwitserse Ebiexperts hebben een partnership gesloten op grond waarvan Solipsis exclusief voor de Benelux-markt de Qlik-beheertool gaat leveren. Version Manager voor Qlik (VM4Q) biedt een application management framework voor QlikView en Qlik Sense-applicaties. Het stelt ontwikkelaars en beheerders in staat om de levenscyclus van een applicatie veilig en effectief te beheren op een of meerdere omgevingen.
Version Manager voor versie beheer en ontwikkeling zorgt voor beter inzicht in en een geoptimaliseerde en efficiƫnte BI-omgeving die gestroomlijnd doorontwikkeld kan worden door:
  • Versioning: Dezelfde software gebruiken op verschillende niveaus of bedrijfsonderdelen.
  • Documentation: Hoe zijn de rapporten gestructureerd, welke onderliggende queries zijn gebruikt?
  • Impact analysis: Wat is het gevolg van een wijziging in een rapport voor de gekoppelde templates?
  • License: Het aantal al dan niet in gebruik zijnde licenties.
  • Legal structure and management: Welke rechtenstructuur geldt er?
Goossen de Bruin, directeur van Solipsisgroep is verheugd over de resellerovereenkomst met Ebiexpert: "Als BI- en Analytics-omgevingen groeien, wordt het steeds moeilijker om gebruikers, activa, bronnen en implementatie-omgevingen te beheren. Daarvoor is de Qlik-beheertool Version Manager specifiek geschikt; die zorgt ervoor dat deze effectief en veilig worden beheerd."
"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Solipsis", stelt John Paul Kirton, CEO QVAuctor/Ebiexperts. "Wij geloven dat Solipsis een van de beste Qlik-partners in de regio is en verwachten een succesvol partnerschap voor de lange termijn. We ondersteunen ook de ontwikkeling van het Solipsis-partnernetwerk in de regio, zowel voor wat betreft het verkopen als implementeren en ondersteunen van hun eigen klanten."
Manage your Qlik - seminar 2 juni 2016
In samenwerking met het Zwitserse ICT-bedrijf Ebiexperts organiseert Solipsis op 2 juni aanstaande een seminar speciaal voor Qlik-gebruikers. Meer informatie: www.manageyourqlik.nl 

Over Solipsis 

Al sinds 1990 is Solipsis actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van computers en netwerken, het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en managementinformatiesystemen en in het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. 
De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Performance Management, Managed Services en Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden.
Solipsis is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis Managed Services, IntraData en Holland House behoren. Voor meer informatie: ziewww.intradata.nlwww.solipsis.nlwww.hollandhouse.com enwww.solipsismanagedservices.nl
Over Ebiexperts 
Het in 2000 opgerichte Zwitserse Ebiexperts ontwikkelt software die bedrijven in staat stelt hun bestaande BI-omgeving gemakkelijker te beheren en optimaliseren. Het bedrijf werkt wereldwijd met een netwerk van partners en resellers en ondersteunt marktbreed honderden klanten met hun tools. Voor meer informatie: www.ebiexperts.com 

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten