woensdag 26 oktober 2016

Samenwerking DeLorentz & Partners en Uniserver

                                                                                                    
Samenwerking DeLorentz & Partners en Uniserver
Garanderen van kwaliteit en flexibiliteit binnen (cloud) infrastructuur
Alkmaar/Hilversum, 26 oktober 2016 -- Om de klanten kwaliteit en flexibiliteit te garanderen binnen de (cloud-)infrastructuur heeft DeLorentz & Partners gekozen voor een intensieve samenwerking met Uniserver. Met de keuze voor Uniserver kan DeLorentz & Partners nog beter inspelen op de ICT behoefte van haar klanten.
DeLorentz & Partners stelt dat het voor haar opdrachtgevers, die zich voornamelijk in de Hospitality, Private Equity, Pensioenfondsen, Goede Doelen en de Zorg bevinden, steeds belangrijker wordt dat certificering en heldere afspraken gewaarborgd dienen te zijn (o.a. in SLA’s). “Met Uniserver hadden we direct een goede klik, maar belangrijker… op basis van metingen is duidelijk dat het een aantoonbaar goed hostingplatform biedt. Voor de continuïteit van onze klanten èn onze dienstverlening is dat essentieel. Net zoals de ISO 27001 certificering.”
DeLorentz & Partners werkt als ketenregisseur, begeleidt en adviseert haar opdrachtgevers naar een passende oplossing in het proces van ontwerp, bouw tot en met beheer en support (24/7). Voor onze klanten betekent dit één aanspreekpunt. DeLorentz & Partners neemt haar verantwoordelijkheid oftewel ‘ownership’ voor de netwerk- en cloudoplossingen, waarbij security een voorname rol speelt.
“Uniserver werkt samen met sterke partners die IT voor hun klanten vereenvoudigen en ze naar de cloud begeleiden. We zijn trots op het partnership met DeLorentz & Partners”, stelt Daniëlle Vogelenzang, Commercieel Directeur Uniserver. “Dankzij onze samenwerking worden klanten van DeLorentz & Partners vanaf het eerste tot en met het laatste moment op de beste manier door het hele traject geloodst.”



Over DeLorentz & Partners
DeLorentz & Partners is opgericht in 1999 en door middel van autonome groei uitgegroeid tot een toonaangevend ICT bedrijf binnen het gebied van netwerk infrastructuur en cloud oplossingen.
Voor meer info bezoek de website: www.delorentz.nl



Over Uniserver

Uniserver is sinds 2000 koploper in cloudhosting in Nederland en gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. Uniserver levert kwalitatief hoogwaardige cloudcapaciteit met hoge beschikbaarheid. Klanten profiteren van cloud- en businessoplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie.
Uniserver streeft ernaar het leven van IT-partners en klanten makkelijker te maken door complexiteit uit IT-infrastructuur te versimpelen.
Als Nederlandse kwaliteits cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver bewezen een uitstekende cloudpartner te zijn voor IT-specialisten, die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan een traditionele webhoster.
Meer informatie: www.uniserver.nl


Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: Uniserver@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten