maandag 10 december 2012

EPRL sluit partnerovereenkomst met StatSoft STATISTICA


Optimalisatie klantinteractie management  - -  Enterprise Relations (EPRL), dienstverlener in CRM, is een partnership aangegaan met StatSoft. Door de inzet van StatSoft STATISTICA beschikt EPRL voor zijn klanten over een zeer vooruitstrevend en “award winning” Customer Intelligence Platform om klantgerichte- en marketingactiviteiten op te starten en ten uitvoer te brengen.

Duurzame groei in klantwaarde, klantrelatie en klanttevredenheid met STATISTICA
Organisaties kunnen concurrentievoordeel behalen door optimaal gebruik te maken van de beschikbare informatie. Er ontstaat een integraal beeld van de klant zodat het klantgedrag beter kan worden voorspeld. Op deze wijze kan er beter gestuurd worden op klant-, channel- en productrendement. Real-time oplossingen liggen binnen handbereik door customer intelligence in te brengen in de operationele processen. Klantinteractie management kan hiermee worden geoptimaliseerd. Oftewel blijvend tevreden klanten tegen aanzienlijk lagere kosten.

De partners van EPRL, Albert Buurlage en John Burggraaf, zijn ervan overtuigd dat StatSoft met het pakket STATISTICA een zeer vooruitstrevend Marketing Intelligence Platform biedt met interessante eigenschappen op het vlak van predictive modeling, visualisatie, campagneoptimalisatie en klantsegmentatie. “Wij willen onze klanten voorzien van best-of-breed Marketing Analyse Tooling. STATISTICA mag dan in ons aanbod zeker niet ontbreken”, aldus John Burggraaf, partner EPRL.

Robert Kool, manager Benelux van StatSoft: “De kracht van STATISTICA Data Miner binnen marketing intelligence wordt gelukkig steeds meer erkend.  Rexer Analytics, KD Nuggets, Mayato en Computerwoche hebben dit recent op basis van onderzoek ook aangetoond. Big data, smarter analytics en high performance analytics zijn natuurlijk allemaal buzzwords. Lang voordat de term big data een hype werd, was dit bij StatSoft - vooral in een industriële context - al business as usual.”
De STATISTICA productfamilie is gebaseerd op een open architectuur, volledig modulair opgebouwd en voorzien van schaalbare technologie. STATISTICA staat synoniem voor een onderscheidend aanbod op het gebied van statistiek, analyse, data- en tekst mining, scoring, visualisatie, data management en integratie.

***
StatSoft BeNeLux – Tel.: +31 6 2730 8787 – www.statsoft.nl

Over EPRL 
Enterprise Relations (ook wel afgekort als EPRL = Empathie, Passie, Respect en Loyaliteit) is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van Marketing Intelligence, Business Intelligence en CRM.
Tot de expertise gebieden behoren Operationeel CRM, Analytisch CRM alsook Campaign Management. EPRL helpt relaties verder om een efficiënt en effectief Marketing Intelligence beleid op te zetten. Hierbij wordt altijd een resultaatgerichte aanpak gehanteerd. Deze werkwijze heeft inmiddels vele tevreden klanten opgeleverd; waaronder RTL Nederland, Marktplaats, ABN Amro, T­Mobile en de Nederlandse Energie Maatschappij. www.eprl.nl
  
Over StatSoft
StatSoft is met meer dan 1 miljoen STATISTICA gebruikers een wereldwijde leverancier van enterprise en desktop software voor data analyse, predictive analytics, decisioning management en quality improvement. Vanuit 30 vestigingen worden sinds 1984 klantrelaties onderhouden in de industrie, het bedrijfsleven, de overheid en bij kennis-, wetenschap- en onderzoeksinstellingen. STATISTICA Enterprise is de platformoplossing voor bedrijfsbrede implementatie van geïntegreerde analytische toepassingen. Al vele jaren behaalt STATISTICA in ieder vergelijkend onderzoek de beste beoordelingen. STATISTICA biedt een moderne gebruikersinterface, welhaast onbeperkte functionaliteit en uitgebreide data visualisatie mogelijkheden: www.statsoft.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Jakob Brons - tel: 055 366 3034, e-mail:
statsoft@influx-pr.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten