donderdag 20 december 2012

Pegasystems stelt SAP-klanten in staat om snel in te spelen op groei-initiatieven en flexibiliteit te verbeteren

Amsterdam, 20 december 2012 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), marktleider op het gebied van Business Process Management (BPM) en Customer Relationship Management (CRM)-oplossingen, kondigt aan dat ERP-oplossingen significant geüpgraded kunnen worden met de nieuwe Pega Process Extender. Hierdoor kunnen organisaties bestaande SAP-applicaties snel beter benutten in combinatie met nieuwe mogelijkheden op het gebied van werkautomatisering en gebruikerservaring.

Pega heeft veel ervaring met het aanvullen van SAP-applicaties. Grote ondernemingen kunnen nu profiteren van alle BPM-, dynamische case management- en next-best-action-oplossingen van Pega om data, logica en processen te ontsluiten en gebruiken binnen hun SAP-omgeving. Het is al aangetoond dat de combinatie van Pega en SAP de snelheid en nauwkeurigheid verbetert waarmee klanten nieuwe producten op de markt brengen en interne en externe belanghebbenden beter van dienst kunnen zijn.

"Meer dan 60% van onze klanten gebruikt SAP voor hun ERP-processen in combinatie met Pega's dynamische case managementoplossingen om werk binnen de onderneming uit te kunnen voeren," aldus Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems. "Met Pega kunnen organisaties gebruikmaken van onze Process Extender om het tempo van de veranderingen in hun bedrijf bij te kunnen houden, terwijl ze maximaal profiteren van hun SAP-investeringen. Dit stelt onze klanten in staat om snel te kunnen inspelen op zakelijke kansen, de klantervaring te verbeteren en te voldoen aan steeds hogere eisen op het gebied van regelgeving."

"Forrester ontdekte twee jaar geleden een omslagpunt: van het strakke keurslijf van de best practices in de enterprise resource planning (ERP)-industrie naar investeringen in frameworks en platforms die het bewerken van apps mogelijk maken, zonder het schrijven en testen van codes en zonder afbreuk te doen aan het upgradeschema." Dit schreef George Lawrie, Vice President en Principal Analyst bij Forrester Research, Inc, in een rapport van 10 augustus 2011, Delivering Custom Apps for Competitive Advantage.

De Pegasystems Process Extender biedt een uitgebreide suite van ongecodeerde zakelijke diensten die voorzien in een snelle, high-performance, eenvoudige NetWeaver en ERP Central Component (ECC)-verbindingen die kunnen samenwerken met ERP-gegevens, SAP Business Transaction Events en zakelijke add-ins. Dit geeft bedrijven inzicht, controle en flexibiliteit over het gehele afhandelingsproces van werkzaamheden. Daarnaast stelt het ondernemingen in staat gebruik te maken van de waardevolle data, logica en processen opgesloten in hun ERP-systeem. De Process Extender voor SAP Business Suite is momenteel beschikbaar voor alle Pegasystems-producten en kan zowel lokaal worden geïmplementeerd als in de cloud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten