maandag 21 januari 2013

Advocatenkantoor Pestalozzi implementeert documentmanagementsysteem WorkSite met I.R.I.S.


Meerssen, 21 januari 2013 –  I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft Autonomy’s iManage WorkSite geïmplementeerd bij het Zwitserse advocatenkantoor Pestalozzi. Hiermee kunnen de medewerkers en advocaten dossiers beter organiseren en gebruikmaken van geavanceerde zoekmogelijkheden.

Pestalozzi ondersteunt internationale en locale cliënten op elk gebied van het Zwitserse recht vanuit kantoren in Zurich en Genève. De organisatie heeft meer dan honderd mensen in dienst, waarvan tachtig advocaten. Urs Kloeti, managing partner bij Pestalozzi, legt uit waarom er bij Pestalozzi behoefte was aan een documentmanagementsysteem: “We wilden eigenlijk twee doelen bereiken. Ten eerste wilden we de beschikbare data beheren op een efficiëntere manier en ten tweede waren we op zoek naar geavanceerde zoekmogelijkheden.”

Kloeti vindt dat de organisatie meer grip heeft op de data sinds WorkSite is geïmplementeerd. “We kunnen nu de beveiliging beter beheren: we kunnen gemakkelijk de juiste mensen
rechten toewijzen voor de documenten die zij nodig hebben. Daarnaast beschikken we nu over tracking-mogelijkheden, waardoor medewerkers meer overzicht hebben en er minder documenten worden uitgeprint.
Naast WorkSite koos Pestalozzi ook voor twee aanvullende I.R.I.S.-producten. De I.R.I.S. Trash Bin zorgt ervoor dat documenten die (per ongeluk) zijn verwijderd bewaard blijven en de OCR-converter converteert afbeeldingen en PDF-bestanden automatisch in bewerkbare en doorzoekbare documenten.
Kloeti: “Doordat we data nu beter beheren en op een efficiëntere manier werken, profiteren wij daar niet alleen zelf, maar onze cliënten ook van.”

Pestalozzi keek naar meerdere documentmanagementsystemen voordat de keuze op WorkSite viel. Kloeti: “Wat ons vooral aansprak in WorkSite is het feit dat dit systeem werkt op een manier die erg lijkt op hoe wij al gewend waren te werken. Een andere doorslaggevende factor was dat WorkSite specifiek ontworpen is voor de behoeftes van een advocatenkantoor – veel meer dan andere documentmanagementsystemen die wij overwogen.”

Kloeti is erg tevreden over I.R.I.S. als implementatiepartner. “De mensen bij I.R.I.S. zijn heel deskundig en hulpvaardig. Bij elke implementatie heb je te maken met kleine complicaties, maar I.R.I.S. is servicegericht tijdens het hele proces. Van de mensen in het topmanagement tot de medewerkers die de telefonische helpdesk bemannen: ze kwamen steeds met de juiste oplossingen.”

I.R.I.S. Nederland BV –  Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com - www.iriscorporate.com.

Over I.R.I.S.

I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op:
www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Corrie Lalkens – t
el.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten