dinsdag 15 januari 2013

Strijd om DCM Awards brandt weer los

Grote belangstelling voor tweede editie verkiezing DCM Awards: 15 genomineerden
UITHOORN – 15 JANUARI 2013 - Met het online plaatsen van de klantverhalen van alle 15 genomineerde applicaties is de tweede editie van de strijd om de toekenning van de DCM Awards losgebarsten. De genomineerde praktijktoepassingen op het gebied van Informatiemanagement en Documentlogistiek geven volgens de organisatie een mooi beeld van wat er in deze markt mogelijk is en al wordt gedaan. Op documentwereld.nl onder de knop ‘DCM Awards’ staan alle artikelen te lezen voor de bezoekers. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een zogenaamde customer video, die de klant aan het woord laat over de applicatie. De bezoekers van de site kunnen tot 27 januari 2013 hun stem uitbrengen op de naar hun idee beste toepassing per categorie.
Ook een vakjury zal haar oordeel uitspreken. Op 31 januari 2013 zullen dan tijdens een groots Awards Dinner de winnaars bekend worden gemaakt. De verkiezing is een initiatief van dé website voor documentprofessionals, Documentwereld.nl, en TAPAS, Tekstschrijven als Passie met ondersteuning van event sponsor Strategy Partners Nederland.
Opnieuw is de markt erin geslaagd een representatief aantal genomineerden in de vier categorieën voor het voetlicht te brengen. ‘Met vijftien genomineerde applicaties kunnen we opnieuw spreken van een succes. Blijkbaar bestaat er behoefte aan een dergelijke verkiezing. Leveranciers en klanten zoeken toch een platform waar zij hun mooiste of meest indrukwekkende klanttoepassing voor het voetlicht kunnen brengen’, aldus John de Waard van TAPAS, Tekstschrijven als Passie. ’Op die manier kunnen ook andere organisaties profiteren van deze ervaringen. Ik geloof dat deze verkiezing al met al gewoon goed is voor de profilering van markt van Document- en Content Management.’
De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Staatsbosbeheer – Karmac
Gemeente Zaandam – BM consultants
Accountantskantoor Van Hoek – ELO
Fenestrae – ABBYY
TiP personeelsdiensten – Intradata
TU/e – Circle Software
Gemeente Oss – Unisys
ASR – Perceptive Software
Achmea Pensioen & Leven – Cendris
KIWA – I.R.I.S./OpenText
Woonbedrijf – SmartDocuments
AKD Advocaten – Aia Software
De Hypothekers Associatie – VDD IQware
Avéro Achmea – DM interface
Avans Hogeschool – Edmond D.S. /Enjoy & Deploy/BCT 

De genomineerden worden beoordeeld door een 8-koppige vakjury die alle nominaties op tien criteria zal wegen aan de hand van een case study en een uitgebreide factsheet. Die punten tezamen met de stemmen van de lezers, die volgens een kiesdelersysteem meegewogen worden, brengt de uiteindelijke winnaar per categorie naar boven. Het stemmen via de website staat open voor alle bezoekers van documentwereld.nl.
Voor geïnteresseerden die ook aanwezig willen zijn tijdens het Awards Diner en ‘live’ meemaken wie de winnaar wordt van de tweede verkiezing van de DCM Awards is meer informatie beschikbaar op documentwereld.nl.
Agenda-informatie
Wat: verkiezing DCM Awards
Uitreiking Awards: 31 januari 2013

Informatie voor de redactie:
Influx PR: Jakob Brons, 055 366 3034, Jakob@influx-pr.com
Voor meer informatie over de uitreiking van de DCM Awards:
TAPAS, Tekstschrijven als Passie: John de Waard, 06 54 343 156, john@tekstschrijvenalspassie.nl
Documentwereld, Linda Hulstijn, DCM@vakwereld.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten